2777
2789

اگه هنوز سرویس خواب مورد علاقتو نخریدی و دنبال یه کار خاص و یه جنس عالی هستی بیا پیش خودم 😉

من واست با هرپارچه ای که دوستداری سرویس خواب نوزادتو میدوزم😍

حتی میتونی تلفیقی از کتان و مخمل انتخاب کنی🤩

این لینک گروهمه 👇

https://t.me/yasamannbanoo

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باسلیقه👏👏

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
دومی و اخریه چه نازن متاسفانه مجردم

چشات ناز میبینه ..انشالله به زودی قسمتت بشه😉

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
چه باسلیقه👏👏

😘😘

انشالله خداپولشو برسونه بخرم

انشالله عزیزم

اینارو کجا درست می‌کنی توخونه گلم

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
قیمتاشونو لطف نیکنی دعا کن باردار بشم میخرم ازت

انشالله که به زودی باردار میشی شک نکن😉🤩قیمتاشون با کتان یا مخمل فرق میکنه بستگی داره کدوم پارچه رو بخوای فدات😘

اینارو کجا درست می‌کنی توخونه گلم

آره عزیزم

انشالله که به زودی باردار میشی شک نکن😉🤩قیمتاشون با کتان یا مخمل فرق میکنه بستگی داره کدوم پارچه رو ...

عزیزمی ممنون 

تاپیکتو سیو میکنم و حتما میخوام ازت به زودی انشاا... تو اقدامم 

فقط خدا
عزیزمی ممنون  تاپیکتو سیو میکنم و حتما میخوام ازت به زودی انشاا... تو اقدامم

قربونت گلم ..انشالله با خبر بارداریت خوشحالمون کنی😍