2777
2789

عصر تاپیک زدم با یه پسره مجازی اشنا شدم ظهر باهاش چت کردم گفت شماره بده گفتم باشه ولی ندادم تا عصر شمارشو گرفتم واتس اپ دیدم پروفایل عاشقانه گذاشته ازش پرسیدم گفت واسه تو گذاشتم حالا یه روزه اشنا شدیم بعد الان چت کردیم واتساپ یهو گفت برم شام بخورم😂😂😂 بعد باز انلاین شد هنوزم انلاینه ولی بهم پیام نداد اگه بده هم دیگه جوابشو نمیدم اخه یه ادمی چقدر میتونه لاشی باشه همزمان با چندنفر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا تو نی‌نی‌سایتم مخ میزنن🥴🥴🥴

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
چی کی تو نینی سایت مخ زده؟

فک کنم اشتباه متوجه شدمم🙊

تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺ تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤  هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻‍♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]