2777
2789
قطعا خانم شک نکن اون موقع همه چاق بودن عین هایده طرف میدید فرار میکرد

وای صدای هایده انقدر دلنشین بوده کی دلش میومد از اون فرشته فرار کنه اخه

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که میگن خوشکل نیست صد در صد یه چیزی تو مایه های شراره رخام میپسندن مگه با کلاس تر از گوگوش هم داریم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من لیلا فروهر رو بیشتر دوست دارم 

اون اول مو بوده بعد دست و پا دراورده ،😂ماشالله چه موهایی داره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای صدای هایده انقدر دلنشین بوده کی دلش میومد از اون فرشته فرار کنه اخه

بله ایشون که تاج سرماست 

ولی فقط اندام ایشون رو گفتم که لاتی توربود

به هایده میخورد مرد باشه تا زن 

هنوزم خیلی مردای قدیمی قفلی هستن روی هایده

ولی سلیقه امروزی نیست

یک مرد ولی ضد مردان سرزمینم
اونایی که میگن خوشکل نیست صد در صد یه چیزی تو مایه های شراره رخام میپسندن مگه با کلاس تر از گوگوش هم ...

حالا چرا شراره رخام 🤣🤣

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
اونایی که میگن خوشکل نیست صد در صد یه چیزی تو مایه های شراره رخام میپسندن مگه با کلاس تر از گوگوش هم ...

مگه فقط دو نوع زن وجود داره که اگه گوگوش رو نپسندن صددرصد شراره رخام باشه😂

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
مگه فقط دو نوع زن وجود داره که اگه گوگوش رو نپسندن صددرصد شراره رخام باشه😂

طبیعی نپسندن عملی میپسندن دیگه