2777
2789
عنوان

تاوان گناه پدر

326 بازدید | 18 پست

مگه نمیگن خدا مهربونه،پس چرا تقاص گناه پدر رو بچه باید بده  خیلی دلم گرفته 💔نمیدونم از کجا باید شروع کنم🖤 میگن بابام نزول خوره میگن خونه مردم خراب کنه😣 من که بچه بودم نمیدونم میگن این ملک و اموالش از دل مردم فقیر درآورده 

میگن نفرین همه پشتشه  اول اینکه یه زن جون که همسن خواهرم بود گرفت..شد هوی مادرم که دختر عموی بابامم هست، مادری که پای همه سختیاش بود ـجدا شدن از هم، و ما شیش تا بچه شدیم بچه طلاق من کوچیک بودم با میل خودم با مادرم اومدم تهران..مادری که این همه ثروت زیر دستش بود حالا مثل مرد کار میکنه که منو که الان بیست سالمه بزرگ کرد اما خدا چرا انقدر ظالمه کفر نمیگم خدایا شکرت🙏اما چرا تاوان گناه پدر رو ما میدیم خواهرام همه ازدواج کردن اما زندگی خوبی ندارن خودمم سه ماه از دواج کردم با میل پدرم که ب جدایی کشیده شد برادرام...... همه شهرمون میگن فلانی تقاص گناهاشو بچه هاش میدن که جلو چشش پر پر میشن  

میخام بدونم این عدالت خداس؟

گویند که خدا همیشه با توست🖤                            ای غم نکند خدا تو باشی💔

عزیزم😔😔😔

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پدر بزرگم دوتا زن داشته ما نوه های زن دومیم مادربزرگم بچههای اون یکی زنو آزار داده تو بچگی الان همشون با ما دشمنن پدرم خییییلی مهربون بود با اونا ولی اونا از هیچ ضربه ای به ما دریغ نکردن خودمو جاشون میذارم میگم حق دارن 😔

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
منم پدر بزرگم دوتا زن داشته ما نوه های زن دومیم مادربزرگم بچههای اون یکی زنو آزار داده تو بچگی الان ...

اخه تقاص گناه شخصی رو چرا باید یکی دیگه بده؟

اخه تقاص گناه شخصی رو چرا باید یکی دیگه بده؟

من الان از یکی خیییییلی متنفرم از بچشم بدم میاد ولی میدونی این دنیا شاید اینجور باشه اون دنیا فقط خودتی وبه خاطر کارهای پدرت مواخذه نمیشی این سختی هایی که کشیدی هم جبران میشه فک کنم اینام عواقب گناه پدرته که به سرتون میاد شایدم سرنوشت طوری که شنیدم اگه یه حافظ قرآنو کسی بکشه تا چند نسلش بدبخت وبیچاره میشه ولی خب تو اون دنیا ظلمی نمیشه به کسی

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
من الان از یکی خیییییلی متنفرم از بچشم بدم میاد ولی میدونی این دنیا شاید اینجور باشه اون دنیا فقط خو ...

😣😣😣😣😣