2777
2789
عنوان

هفته ۳۲هستم انقباض دارم

1055 بازدید | 14 پست

سلام تروخدا تجربیاتتونو در اختیارم بزارید هفته ۳۲ هستم انقباض دارم شکمم سفت میشه ونفسم تنگ میشه به مدت حدودا یک دقیقه درد ندارم زیاد خیلی کم...در روز ۱۰الی ۱۵بار پیش میاد سر بچه اولم انقباض داشتم ولی نه اینقد وهفته های اخر...نمیتونمم استراحت کنم فردا هم مهمان دارم بنظرتون مشکلی داره اینقد انقباض یا طبیعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت که طبیعی زایمان کردی نمیخواد برات توصیف کنم انقباض  زایمان چطوره اگه دیدی هر نیم ساعت اینجوری شدی  امشب برو بیمارستان

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
مهمانی تو کنسل کن استراحت مطلق باش

نمیشه باباجونم اینا دارن میان از اصفهان و دایم میاد کاغذ دیواریامو بچسبونه بعدم که باهاشون برگردم و برا زایمان پیش مادرم باشم شوهرمم چن هفته دیگه بیاد

من سزارین بودم اصلا تصوری اززایمان و درد زایمان ندارم

آها عزیزم پس برو دکتر چون طبیعی با انقباض  شروع میشه بعد هر نیم ساعت میاد ومیره درد ها انشالله چیزی نیست 

منم روزی ٢٠ بار داشتم با وجود خوردن قرص و مصرف شیاف و استراحت. بازم یه شب قبل سزارینم لکه دیدم خیلی ...

مهمونی نمیشه کنسل شه اصلا توضیح دادم تا چند وقت شما انقباض داشتی ولی زایمان نکردی من الان گاهی خیلی کم لکه بینی دارم ولی خیلی کم

آها عزیزم پس برو دکتر چون طبیعی با انقباض  شروع میشه بعد هر نیم ساعت میاد ومیره درد ها انشالله ...

وایی خدا کنه برسم به اصفهان پیش مامانم و دکترم دیگه خیالم یکم راحت شه تصور اینکه اینجا یهو بخام زایمان کنم دیونه کنندست

مهمونی نمیشه کنسل شه اصلا توضیح دادم تا چند وقت شما انقباض داشتی ولی زایمان نکردی من الان گاهی خیلی ...

ببین بچت مهم تره.مهمونا بیان ولی کاری نکن مادرتون اشپزی کنه.

من از هفته ٢٠ داشتم تا اخر. هفته٣٨ سزارین کردم اما از شب قبلش خونریزی کم داشتم با این وجود بازم ترسیدم نکنه طبیعی دنیا بیاد.

حتما شیاف بزن لکه بینی خوب نیس. عزیزم احتیاط کن. 

وایی خدا کنه برسم به اصفهان پیش مامانم و دکترم دیگه خیالم یکم راحت شه تصور اینکه اینجا یهو بخام زایم ...

نترس چیزی نیست  ولی حتما  به خودت فکر کن که  ببین دردات درچه زمانی شروع میشه  مادر شوهرم میگه آخر ماه هرروز یه درد میاد شکل زایمانه ولی زایمان نیست

نمیشه باباجونم اینا دارن میان از اصفهان و دایم میاد کاغذ دیواریامو بچسبونه بعدم که باهاشون برگردم و ...

عزیزم پدرت اینا که غریبه نیستن، مادر و خواهرت کارارو انجام بدن تو فقط استراحت باش

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
عزیزم پدرت اینا که غریبه نیستن، مادر و خواهرت کارارو انجام بدن تو فقط استراحت باش

خواهر ندارم مادرم نمیاد باباجونم و مامانجونم با دایم میاد مامانجونمم سنش بالاست البته شوهرمم کمکم هست ولی کار چندانی بلد نیست