2777
2789

الان یادم افتاد با یکی بودم همش میگفت کافه های سمت شما خیلی گرونه نمیام اونجا 😐 بعد من میرفتم منو میبرد یه جای ارزون کلا تو یه سال و نیم بردتم یه پیتزا فروشی داغون یه دونه پیتزا گرفت به سلیقه خودش 😂😂😂 یبار از پارک واسم گل چید داد دستم😐 

بعدا که باهاش کات کردم من بلاکش کرده بودم به دوستم پیام داد که کافه هایی که رفتیم شما یه بار شیک خوردین یبار فلان چیز خوردین پولشو حساب کنین😳

تیکر رسیدن به اهدافممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂

فرهنگ روابط رو نداشته

ولی من به شخصه خودمم حساب میکنم

مثلا مهمون میکنم

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

یکی از دوستام ما رو شام دعوت کرد رستوران بعد خودش غذا سفارش داد  و از ما نظر نخواست ما هم چیزی نگفتیم چون مهمان بوديم آخر سر گفت دونگ شما آنقدر میشه 😓 شوهرم خیلی بهش برخورد کل پول شام و خودش حساب کرد

خدا جونم نی نی قشنگم و سالم تحویل بده.

شیش سال پیش با یه پسره دوست شدم خوشم نمیومد ازش کردمش دیوار

از قضا بعد شیش سال خواهر منو دیده گفته به خواهرت بگو خوب منو تیغ زدی برات بستنی خریدم😑😑😑لامصب بعد شیش سال هنوز مونده رو دل این

یعنی با این اخلاقاشم باش میموندین دلم بیشتر بحالتون سوخت چرا اخه چ هدفی داشتین از موندن

وای نمیدونم خیلی آدمه داغونی بود زشت و قد کوتاهم بود هی به من ایراد میگرفت که دماغتو عمل کن فلان جاتو درست کن😐

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
بخدا میگم ملت براشون ماشین میخرن انگار ن انگار بعد این بستنییییییییی خریده بود ر. یده بود به خودش

آره واقعا بعدش با شوهرم دوست شدم قشنگ برعکس اونه 

من هی اصرارررر میکنم بریم یه موقع ها ساندویچ بخوریم میگه نهههه😐😂 بریم رستوران 

تیکر رسیدن به اهدافممم💪