2777
2789

بچم تو۱۱ماهه قبلاسه سال باردارنشدم وکلی دارووآمپول بی فایده بودوبعدسه سال باردارشدم میخواستم بعدیه سالگی دخترم واس دومی اقدام کنم به نظرتون سخته؟بچم هم شیرخودمومیخوره ازشیربگیرمش اذیت نمیشه؟دوست دارم زودتردومی روهم بیارم آخه میترسم بازم مجبوربشم برم دکترنظراتتونوبهم بگیددوستان

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

منم دلم میخواد دومیو زودتر بیارم دیگه نهایتا با فاصله ۳ سال

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشگل ناباروری داشتم دوست دارم دومی رو زود بیارم البته اگه بشه 

ولی میگم حداقل بچم ۲ سالش بشه بعد اقدام کنم 

بچه اذیت میشه گناه داره 

بدن خودت هم ضعیف میشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
معلومه که سخته به اولی ظلم میشه ولی باز به شرایطی بستگی داره 

اخه میگن دیراقدام کنی باردارنمیشی منم که چشمم ترسیده قبلادکترزیادرفتم میترسم مجبوربشم بازم برم

مخالفم چون ظلم هست به بچه اولت 

بچه اول به مادر تمام وقت احتیاج داره الان 

یه موقع خدا خواسته اس دیگه چاره نیست

ولی اینکه الان بخوای اقدام کنی کار اشتباهی

صبر کن دو سالش بشه از شیر و پوشک بگیری بعد 

سه سالش بشه دونی دنیا بیاد منطقی تر هست 

بچتون آرومه؟ اذیتتون نمیکنه؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
اخه میگن دیراقدام کنی باردارنمیشی منم که چشمم ترسیده قبلادکترزیادرفتم میترسم مجبوربشم بازم برم

خب حداقل بزار دو یه سال بگذره بعد.... بعد اینکه خدا یدونه از نعمتاشو داده بهت 

واقعا اعصاب وحوصلشو داری؟؟ شرایط مالی اوکی هس؟؟ شوهرت همکاری میکنه؟ 

من عاشق بچه هام شرایطمم بدنیس ازبچه دارخسته نمیشم اصلا

من پسرم ۱۱ ماهش بود که مجدد باردار شدم

الان دختر کوچولوم ۳ ماهشه

تو خونه خیلی راحتم به جفتشونم راحت میرسمو بچه هامم راحتن

ولی مهمونی رفتن و بیرون رفتن برام دشوار شده چون خواب بچه هام به هم میریزه و نحسی میکنن