2777
2789
انشالله که بارداری عزیزم میشه لانه گزینی باشه 

چن روزه که لکه بینی نامنظم دارم یعنی هر روز پشت هم ندارم از 23 پری امروز 34 سیکلمه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
من اقدامی نیستم ولی تجربه ی سه تا نینی رو دارم. خواهشا موقع اقدام استرس نداشته باشید و زودی هم خودت ...

ممنون عزیزم خدابچه هات روحفظ کنه منم یه دختر دارم این اقدام واسه دومیه

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام اقدام کنم قبل اقدام چه ازمایشی باید بدم؟هنوز واکسن کرونام نزدم شما زدید؟چقدر بعد واکسن میش ...

مهم نیس چقد بعد از واکسن اقدام کنی فقط این مهمه که توی سه ماهه ی اول بارداری واکسن نزنی که اینم هنوز اثبات نشده

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
ممنون عزیزم خدابچه هات روحفظ کنه منم یه دختر دارم این اقدام واسه دومیه

فدات عزیزم.

انشاءالله بسلامتی و خوشی و بی درد سر باردار بشین...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

منم میخام اقدام کنم قبل اقدام چه ازمایشی باید بدم؟هنوز واکسن کرونام نزدم شما زدید؟چقدر بعد واکسن میش ...

یه آزمایش کلی دکتر مینویسه انجام میدی نه عزیزم هنوزنزدم 

من دقیق نمیدونم بعضیامیگن یک ماه یا دوماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اول 21 سالمه تنبلی تخمدان بدون چاقی دارم شوهرم واریکوسل خفیف داره همین دیشبم کلی گریه کردم چون ...

عزیزم من اقدام دوممه دکتر به منم میگفت تنبلی تخمدان داری منم سن شما بودم الان ۲۴سالمه من بعداز۷-۸ماه واینکه ماه آخر هر روز یا روزی دوبار هم رابطه داشتیم تاگرفت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم هستم یه ساله اقدامم پلی کیستیک ام و نتیجه نگرفتم هنوز 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من اقدام دوممه پسرم 7سالشه منتظرم واکسن بزنم بعد

خوبه به سلامتی عزیزم  منم دخترم ۲سال و۱۰ماهشه چرا انقدر دیر واسه دومی تصمیم گرفتید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پلی شدید بودی 

فکر نکنم شدید باشه چون پیش اومده بدون دارو هم گاها فولیکول دارم.والا هر دکتری یه چیزی میگه بعضیا هم میگن مشکلم بیشتر آزاد نشدن تخمک

حالا رو آوردم ب ورزش و پیاده روی و تحرک 

البته این ماه بخاطر واکسن نمیرم اقدام

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات