2777
2789

البته کار بدی نیستا فقط نظر میخوام میدونمم تاپیکم تکراریه😅😕

گف مگه نامزد نیستیم چرا بیرون میریم دستمو نمیگیری ( نشونیم البته عقد نیستیم هنوز ) بعد گفتم خب من معذبم عقدم کنیم ازدواجم کنیم اول تو باید بگیری ک من یخم اب شه بعد گف وقتایی میریم بیرون بقیه رو میبینم دست همو گرفتن دلم میخواد منم دستتو بگیرم میترسم خوشت نیاد یا معذب شی منم گفتم خب نه حالا بار بعدی خودت بگیر گف باشه من پیش دستی میکنم پس 😅😅 حالا جذی بار بعدی دستشو بگیرم ؟ درحد یه دست گرفتن مشکلی نداره ؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامحرمه خب صبرکنید محرم شید بعد 

اشکال داره دستشو بگیری گلم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

چه اشکالی عزیزم نامزدته

یوقت زشت نی ؟😅 باخودم میگفتم نکنه فکر بدی بکنه‌ولی دیشب تصویری گرفتیم خودش بحثشو انداخت وسط

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

😐😐😐حرفشو می زنید بعد از انجامش خجالت می کشید؟

اون حرفشو زد من یکبارم حرفشو نزدم خب

نه کار بد نکن زیادی بده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وا مگ چیه🫠🤣🤣بگیر بابا بگیرر

پس ایندفه رفتیم بیرون میگیرم دیگ😅بار اول همون دستشو بگیرم یا بازوشو

بگیر عزیزمکار بدی نمیکنی که.راحت باش.بالاخره باید از یه جایی شروع کرد😅😅😅

بخدا من اصن بحثشم نکرده بودم ک دیشب تو تصویری خودش گف چرا دستمو نمیگیری منم گفتم خب من معذبم تو‌باید بگیری😂