2777
2789

نه‌من حیلی خوردم بچمم خداروشكر سفیده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂کسی که بچش بخواد سفید بشه با موز سیاه نمیشه ،تقصیرا رو نندازین گردن موز بیچاره😂😂😂🤦‍♀️

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
😂😂کسی که بچش بخواد سفید بشه با موز سیاه نمیشه ،تقصیرا رو نندازین گردن موز بیچاره😂😂😂🤦‍♀️

هم من هم شوهرم هر دو سفیدیم  بعد یکی میگفت زیاد موز بخوری بچت سیاه میشه

واس مامان شدنم صلوات بفرستین 

یعنی  چه چیزهایی که نمیشنوم توی نی نی سایت 

ژنتیک ژنتیک ژنتیک 

اگه قرار بود با موز و ترشی و انار بچه سیاه بشه و با سیب و گلابی و خربزه سفید و زیبا ...‌‌‌‌‌‌‌الان همه توی خیابوووووون فوق العاده زیبا بودن 

جواب ابلهان خاموشیست
هم من هم شوهرم هر دو سفیدیم  بعد یکی میگفت زیاد موز بخوری بچت سیاه میشه

الکی میگفته 😂بالاخره بچه یا از مادرش یا از پدرش رنگ پوستش رو ارث میبره اگه جفتتون سفید هستین اون سفید میشه،البته ممکنم هست شبیه فامیلاتون بشه😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
والا منم شنیدم گفتم الان بچه من   مثله کلاغ شده

عزیزم رنگ پوست یا خیلی چیزای دیگ ژنتیک هست ربطی ب خوراک نداره 

خوراک فقط ویتامین بدن مادر رو تامین میکنه 

بچه هم از مغز استخون و ویتامین های بدن مادر تغذیه میکنه  من موز انقدر میخوردم بچم ماشاالله مثل برف سفیدهد