2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی سلام.علائم بچه بگو چندماه هست؟؟؟

دختر من۷ماهه بدنیا اومد 

کیسه ابم نشتی داشت دوهفته بستری شدم تا هفته۳۱زایمان کردم وقتی زایمان کردم دکتر گفت کیسه ی قطره ابم نداشت 

تو ۸ماهگی بردم دکتد گفتم رو شکم نمیره تا رو پهلو وبر میگرده گفت باهاش کار کن پمنم بهاطر شرایط شعلیم وانلاین بودن همش دخترمو رو کمر میزاشتم دراز کش ۹ماهگی 

خلاصه ۹نیم ماهش شد باز بردم گفت ببر مغز اعصاب 

بردم گفت ببر کاردرمان 

دختر من ی سالش شد تا غلت زد 

واز تیر ماه داره کم کم میشینه والان یکسال ۳ماهش کمکی میشینه از دستاش کمک نمیگیره که مستقل بشه

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 

باز چند روز پیش بردم دکتر فقط گفت ام آر ای 

خیلی حالم بده نمیدونم بچه رو با چی بیهوش میکنن 

کارورمانش میگه اختلال حرکتی داره به مرور خوب میشه ولی ۳سال پدکتره که هیچی نمیگه 

دنبال ی دکتر خوب هستم ببرم تهران شیراز 

دکترای خوزستان پولکی هستند ۳دقیقه معاینه نکرد دخترمو ویزیت صد میگیرن

دختر من۷ماهه بدنیا اومد  کیسه ابم نشتی داشت دوهفته بستری شدم تا هفته۳۱زایمان کردم وقتی زایمان ...

با آینه واکنش میده؟صداش میزنین توجه میکنه؟دختر من 9ماه دنیا امده.امروز6ماه 16روزشه.دوماه برمیگرده روشکم دیگه نمیتونه برگرده رو کمر.چندروز هست میبرمش کار درمانی یه هفتس فهمیدم دارم دق میکنم.ماه دیگه نوبت دکتر مغز و اعصاب داره.فعلا دکتراچیزی تشخیص ندادن.به نوزاد شما چیچی گفتن خودم بشونمش تا یه دقیقه هم میشینه .زیاد هم بادستاش چیزی نمی گیره.

باز چند روز پیش بردم دکتر فقط گفت ام آر ای  خیلی حالم بده نمیدونم بچه رو با چی بیهوش میکنن&nbs ...

بیارش شیراز.درمانگاه امام رضا دکتر توسلی .تکامل کودکان.یه تیم خیلی خوب هستن.فقط روزهای یکشنبه و سه شنبه

بیارش شیراز.درمانگاه امام رضا دکتر توسلی .تکامل کودکان.یه تیم خیلی خوب هستن.فقط روزهای یکشنبه و سه ش ...

عزیزم اره جلو آینه میزارمش اسمشو میشماسه 

شما که بچت سنی نداره 

کاردرمانش بهم گفت تاخیر حرکتی داره 

تو خونه بشنونش نزار بیکار باشه بزرگترین اشتباه هم این بود همش دراز کش بود دخترم 

ولا خوزستانم میگم ی دکتر خوب پیدا کنم 

شیراز بهم گفتن اینالو خانم هست دکتر فقط گفت ام ار ای 

عزیزم اره جلو آینه میزارمش اسمشو میشماسه  شما که بچت سنی نداره  کاردرمانش بهم گفت تاخیر ...

ازچندماهگی به اینه و اسمش واکنش داد؟عضلاتش مخصوصا پاش سفته.بچه من به اسمش و اینه واکنش نمیده.خیلی نگرانم.اگه راهنمایی داری لطفا بگو تمام رشد دختر من تا اینجا عادی بود البته جسمیش.چیزی بچه من زیاد به دست و پاش نگاه میکنه مال شماچی؟

ازچندماهگی به اینه و اسمش واکنش داد؟عضلاتش مخصوصا پاش سفته.بچه من به اسمش و اینه واکنش نمیده.خیلی نگ ...

عزیزم دختر من از همون بچگی چیز میگرفت دستش 

ودستو پاشه نگاه میکرد 

تا اوناجیی که میتونی بشینه بچه 

صندلی غذا واسش بگیر 

بالشتک مخصوص نشستن یا خودت درست کن یا واسش بگیر 

دختر من دستاشو سفت میکنه 

موقع نشستن انگشت پاهاشو سفت میکنه 

ولی کاردرمانگرش میگه عادیه 

و باید وسیله زیاد دستش بگیره تا نرم بشه 

عزیزم دختر من از همون بچگی چیز میگرفت دستش  ودستو پاشه نگاه میکرد  تا اوناجیی که میتونی ...

الان داره به دست و پاش نگاه میکنه.مثل اینکه حالا داره کشفشون میکنه.بنظرت دیر نیست.؟قیافه یه بچه طبیعی و سالم هست.ولی معلوم نیست مشکل از کجاست ینی چرا عضلش سفته.چطور نوار مغز میگیرن ؟؟بچهای اذیت میشن؟شما کاردرمانی میبریش؟ینی واسه بچه شما هیچی تشخیص ندادن مشکلی نبوده.فقط گفتن ام آر ای؟

الان داره به دست و پاش نگاه میکنه.مثل اینکه حالا داره کشفشون میکنه.بنظرت دیر نیست.؟قیافه یه بچه طبیع ...

عزیزم واسه من دکتر روز اول گفت تنبله راه میوفته ولی با تاخیر 

بردم کاردرمانی گفتcpتاخیر حرکتی خیلی خفیف 

دکتر فقط گفت ام ار ای 

نوار مغز برا اینکه ببین بچه تشنج نکرده قبلا 

قطره بیهوشی میدن اما برا ام ار ای نمیدونم چجور بیهوش میکنم خیلی داقونم 

از وقتی که دخترم بدنیا اومده زندگی نداشتم تا الان که یکسال ۳ماعش شب روز گریه میکنم که خودمم چشم تیک پیدا کرده فشار عصبی شدید 

شما هم ببر کارورمانی ولی بچتو با کسی مقایسه نکن بچه من قیافش مثل ی ادم سالم میمونه فقط ادم غریب ببین فقط همیجور نگاه میکنه 

با دختر زیاد حرف بزن ببرش جلو اینه 

تلاشتو کن 

سر پاه نگهش دار تای تایش کن شاید زود باشه ولی برا بچه ما باید کار کنیم تا ی چیزو یاد بگیرن 

ولی تمام تلاشتو کن وسیله بگیره دستش 

عزیزم واسه من دکتر روز اول گفت تنبله راه میوفته ولی با تاخیر  بردم کاردرمانی گفتcpتاخیر حرکتی ...

دختر من چهره هارو تشخیص میده غریبه می بینه گریه میکنه.فقط خودش تو اینه نمیشناسه.به منم گفتن کندی حرکتحرکت داره تاخیر داره.ولی کار درمانم میگه بدنش الگو داره.حالا دارم می‌شنوم .احتمالا ماه بعد به منم بگن ام ار ای.نوار مغز .سی تی.جواب نوار زیاد زمان میبره تا آماده بشه؟اسی تو رو خدا از همینجا باهم در ارتباط باشیم.شاید توانستیم کمکی به بچهامون کردیم