2777
2789

دو روز پیش سونو دادم گفتن توده تو سینت نمونه برداری کردن امروزجواب آزمایش پاتوبیولوژی میاد پسرم چهار ده روزش و شیر خوار و یک دختر پنج ساله دارم

خیلی التماس دعا 

دلم خیلی گرفته نمی دونم امروز چی میشه می ترسم 

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

ان شالله که خیره و سالمی 

از کجا متوجه مشکل شدی؟

چون منم سینه ام لک شده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله جواب خوب بگیرین

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
ان شالله که خیره و سالمی  از کجا متوجه مشکل شدی؟ چون منم سینه ام لک شده

تو ماه نه بارداری حسش کردم

هیچ علائمی نداشتم

تو ماه نه بارداری حسش کردم هیچ علائمی نداشتم

چیزی نیست ان شالله 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

احساس میکنم غدد شیردهیت هستند که متورم شدن 

برای چند نفر شنیدم اینطوری شده بود 

ایشالله برای شما هم همینه 

چون تغییرات سینه ها از بارداری شروع میشه 

مثلا خیلی ها بودن تو بارداری ماه اخر اغوز خارج میشده !

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
احساس میکنم غدد شیردهیت هستند که متورم شدن  برای چند نفر شنیدم اینطوری شده بود  ایشالله ...

منم همین فکر رو می کردم ولی تو سونو گفتن توده است

فقط ان شاالله توده سرطانی نباشه

دعام کنید

تو ماه نه بارداری حسش کردم هیچ علائمی نداشتم

ایشالله که خوش خبر باشی نیت کن اگه شرایطش رو داری برای این کارتن خوابها حتی شده یه نفرشون غذا ببری 

ایشالله که سلامت باشی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
ایشالله که خوش خبر باشی نیت کن اگه شرایطش رو داری برای این کارتن خوابها حتی شده یه نفرشون غذا ببری&n ...

حتما

ان شاالله 

منم همین فکر رو می کردم ولی تو سونو گفتن توده است فقط ان شاالله توده سرطانی نباشه دعام کنید

ایشالله روزی امروزتون خبر سلامتیت باشه

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد ایشالله روزی امروزتون خبر سلامتیت باشه

خیلی ممنون 

ان شاالله