2777
2789
عنوان

طلسم شدم؟؟؟؟؟!!!!!

232 بازدید | 18 پست

بچه ها چند ساله که کلا زندگیم رو هواس 

چندجا پیش دعا نویس رفتم با مامانم هرجایی رفتم گفته طلسم شدی و تا باطل نشه هر روز بد و بدتر 

یه جایی رفتم گفت تو پسر بیت رهبری هم که بیاد خواستگاریت بهم میخوره 

بچه ها چیکار کنم مثل مرده متحرک شدم احساس میکنم یکی همه انرژیم رو از بدنم میکشه کلا انگار همه ی کارا واسم مسخره و بی ارزشه و انگار دنیا پیش چشمم پوچ و بی معنیه

درسم رو ول کردم با اینکه بچه درسخونی بودم واقعا و کلی کار خوب پیش پام هست که انجام بدم زندگی و آیندم متحول میشه اما به هر کاری دست میزنم حس پوچی همه وجودمو میگیره و ولش میکنم

هیچی خوشحالم نمیکنه و اکثر مواقع خوابم 

دوسال تمام دکترم رفتم و دارو خوردم اما کاملا بی نتیجه و حتی یه درصد هم بهتر نشدم 

روان‌شناس‌ که دیگه نگو و نپرس که کل شهرو گشتم 

تو اصفهان سراغ یه دعا نویس رفتم به اسم جلی اصفهانیا می‌شناسن 

دراومد گفت تا این طلسم رو برنداری زندگیت همینه که هست و نه تنها ازدواج بلکه هیچ کاریو به اتمام نمیرسونی بعدم گفت باید آینه بینی کنم یه پسر یا دختر از فامیل که ۹ تا ۱۱ ساله باشه و لب به مشروبات نزده باشه بیارید و تو آینه بینی معلوم میشه کی طلسم کرده و اسمش درمیاد 

اما ما همچین دختر یا پسری تو فامیل نداشتیم و کلا ول شد 

چیکار کنم بچه ها چه راهی برم که خوب بشم راهنماییم کنید........

مسئله خیلی جدیه چون موضوع همه زندگیمه

همه رو نخوندم ما همه گرفتاریم یعنی همه طلسم شدیم .بیخیال

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

قدرت ذهن ات همه اینا رو ساخته یعنی اونا گفتن تو هم تلقین کردی به خودت و دیگه داری تو همون راه پیش میری.مثل کسی که هی بهش بگن تو سردرد داری سرش درد بگیره از بس باورش شده. یه مدت از فاز بدبختی و طلسم و..دربیا درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ول کن این چیزارو یکم تنگ کن خواهر خوتو حرکت بده منم مث تو بودم پا گذاشتم رو این حرفا بلند شدم ...

عجب یکم مودبانه تر میگفتی هم میشد😂😂😂😂😂😂

واقعا؟ پس چرا اینطور شدی چیکار کردی خوب بشی؟

😐هنوزم همون مدلم هنوزم مجردم و خب کار خاصی نکردم دارم ادامه میدم ب زندگیم 

فقط میدونم ک خستگیام کسلیام ک حوصله انجام کاریو ندارم بخاطر کمبود اهن تو بدنمه

رفیق کبری صغری نانای  

ما خیلییی زندگیمون خوب بود

تو خونمون چندتا دعا پیدا کردیم 

و حتی یبار خودم دیدم که یک نفر داشت دعا میریخت تو خونه

ولی خب ترسیدم چیزی بهش بگم چون شر بود اون آدم

و اینکه حتی دنبال باطل کردن اونایی که پیدا کردیم نرفیتم چون دعانویس با اجته درارتباطه اکثر اوقات 

بهتره از روش های قرآنی استفادا کنی

مثل چله بقیره یا نماز حضرت زهرا و...(اینا رو تو این سایت شندیدم)

ما خیلییی زندگیمون خوب بود تو خونمون چندتا دعا پیدا کردیم  و حتی یبار خودم دیدم که یک نفر داش ...

آخی عزیزم 

الان زندگیتون چطوره؟ خوب شد همه چی؟ چه اتفاقی افتاد بعدش 

شما وفتی میری دعانویس همینو میگن امکان نداره بری و بگن هیچیت نیست 😂😂😂

نمیدونم والا نه دیگه به این دکترا و روانشناسا و کلا علم اعتقادی دارم نه این دعا نویسا