2777
2789
عنوان

خسته ام از اخلاق همسرم

281 بازدید | 20 پست

پیرم کرده دیگه، همش بهانه جویی، سرد وبی احساس ومغرور،، بزور باید گدایی محبت کرد ازش، وقتی باهم قهریم عمدا یجوری رفتار میکنه تا بقیه متوجه بشن خانوادمو بی حرمت میکنه،، صدبار میگم تو با من دعوا داری قهری به بقیه چه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضام

سوده ی عزیزم.. سوده هرویمحقق، نویسنده و مدرسدوره های روانشناسی عمقي یونگسایت👇Www.zendegiesalem.comجهت اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها👇@jazabiatdaruniسفارش دوره ها👇@centerrhealthyدستاوردها👇@zendegisalemihaاینستاگرام:http://instagram.com/zendegie_saleem.....طب سنتی انجام نمیدم چون درس دارم نپرسید همش😂

نمیگم خودم بی عیبم،، اما خداشاهذه برای بهتر شدن زندگیم تلاش می‌کنم خیلی خودمو تغییر دادم تا بشه ساخت با این مرد اما چ فایده با یه حرکت تمام چیزی رو ک ساختم نابود میکنه،، پس کی باید طعم خوشی واقعی رو بچشم،، دیگه خیلی سر شدم نسبت به همه چی سرد شدم هیچی برام مهم نیست، فقط میگذرونم

5ساله، آره یه پسر 

خب بعد از 5سال درست نشده الان میخاد درست بشه؟ چرا میخای محبت گدایی کنی؟ سعی کن تو دعوا اصلا هم کلام نشی باهاش ک آرامش خودتو پسرت بهم نریزه.اصلا بهش توجه نکن. کاراتو کن ب بچت رسیدگی کن. واسه خودت زندگی کن. خودت وبچت فقط وفقط مهم باشید. اصلا نادیده بگیرش یه مدت. 

30 سالمه اما قد یه زن 50 ساله خسته وناامیدم، البته زمانیکه اذیتم میکنه،، وقتی همه چی خوبه خودمو شاد نگه میدارم بخاطر بچم وسعی میکنم خوب باشه همه چی اما یهویی بمب میزنه به همه چی بخاطر چیزای مزخرف، از کاه کوه می‌سازه