2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

29 بازدید | 2 پست

سلام به همتون 

راستش میخوام یه کادو بخرم واسه یکی که خیلی رو دربایستی دارم باهاش

پول کم دارم 

تو سایتا و اینا گشتم گشتم یه سایت پیدا کردم اینجوری بود که یه جشنواره داشت که البته حدود10 ساعت مونده تا تموم شه بعد اینجوریه که از بین محصول هایی که خودش پیشنهاد میده یکیو انتخاب میکنی بعد به ازای هر دوستی که دعوت کنی تا توی اپ مارکتشون ثبت نام کنه یه تخفیفی رو محصول طرف میده 

منم لینکشو بفرستم کمکم میکنید؟

تازه محدودیتم نداره شمام برید یه محصولی انتخاب کنید لینکشو بفرستید من براتون بزنم که به شما انقد تخفیف بخوره تا حدودا دیگه رایگان بیفته براتون🤗🌼

جدی میگم باور کنید

https://www.adanbaba.shop/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=375514

چند ساعت بیشتر از این جشنواره نمونده بچه ها بدویید لینکاتونو بفرستید همینجا شمام بوس❤️

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ~🌧️ 

ساعتش تموم نشد ؟

ازساعت 6 صبح صدنفر عین توتاپیک زدن همیناراگفتن همشون پول کم داشتن رودربایستی هم داشتن همه هم گفتن 10 ساعت وقت داره 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
ساعتش تموم نشد ؟ ازساعت 6 صبح صدنفر عین توتاپیک زدن همیناراگفتن همشون پول کم داشتن رودربایستی هم دا ...

نه تا حدود 9 صبح اینا فک کنم وقت داره

آبجی دعوا نداریم که دوس نداری کمک کنی نکن

اگرم من نتونستم این کادو رو بخرم ایشالا اون صد نفری قبلی که شما میگی تونسته باشن 

چیزی که هست اینه که طلب نیاز کردن از بقیه اصلا حس خوبی نداره  

ولی ببینید دیگه طرف چقدر باید اوضاع و احوال وخیمی داشته باشه که اینکارو بکنه 

لطفا کمک نکنید ولی عجولانه و با بی رحمی خیلی چیزیای مهمتر رو زیر پاتون نذارید و له کنید مثل احساسات ادما

ولی میدونی چیه ابجی

ایشالا هیچوقت توی هیچ زمینه ای نرسی به جایی که نیاز به کمک بقیه داشته باشی و بعد این حرفارو بشنوی ازشون 

اینو از ته دل گفتم واقعا ❤️

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ~🌧️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.