اینم لینک گروهمه ممنون میشم بیاین دوستاتونو اد کنید😘کارم تمیزه اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت اومدین تخفیف میدم بهتون😘😍
https://t.me/yasamannbanoo
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
عزیزمسلام.من اومدم گروه شمارو دیدم.کاراتونم بسیار زیبا و جذاب بود.اما متاسفانه الان کمتر کسی ب گروههای تلگرام و واتساپ اعتماد میکنه.اگه پیشنهاد منو میخوای یه کانال تلگرامی داشته باشی بهتره.خانوما بیشتر اعتماد میکنن.موفق و پیروز باشی.کسب و کارت پربرکت باشه.کانال زدی حتما بیا اینجا بمن اطلاع بده❤
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزمسلام.من اومدم گروه شمارو دیدم.کاراتونم بسیار زیبا و جذاب بود.اما متاسفانه الان کمتر کسی ب گروه ...
سلام عزیزم ممنونم که اومدی لطف کردی
اون اول بلد نبودم کانال بزنم گروه زدم..گفتم اینجوری بهترهم هست هرموقع بخوام میتونم نظر سنجی بزارم..جدا؟چرا اعتماد نکنن☹بیشتر همکارام گروه دارن پیج دارن و مشتری هم دارن
سلام عزیزم ممنونم که اومدی لطف کردی اون اول بلد نبودم کانال بزنم گروه زدم..گفتم اینجوری بهتره ...
خب گروه دسترسی اعضا به آیدی همدیگه رو راحتتر میکنه و شاید همه اینو دوس نداشته باشن.البته من خودم به شخصه مشکلی ندارم.اما پیشنهاد بود برای جذب بیشتر خانوما.نظرسنجی همتوکانال میتونید بزارید.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
خب گروه دسترسی اعضا به آیدی همدیگه رو راحتتر میکنه و شاید همه اینو دوس نداشته باشن.البته من خودم به ...
آها ازاون لحاظ ..ممنونم دوستم 😘