2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه که مجازی شده ...مهمونی ای ام پیش نمیاد که برم....بیرون ام الکی برم خیابون بگردم ؟نمیشه که ای ...

دختر زرنگ سر زبون دار مجازی هم واسش شوهر پیدا میشه 😂

باهمکلاسی کلا هرچندنفرید دور همی بذارید فضای باز همه باهم اشنا بشید 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چندسالتونه عزیزم  ان شاالله به این شب عزیز به‌زودی خبرعروسیت روبهمون بدی💐

قربونت برم مرسی از دعات ...۲۱ سالمه❤

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
ببین منم مث تو بودم ولی نشستم سرجام و خودش اومد منو گرفت تازشم چقد براش ناز میکردمو خودمو طوری نشون ...

🥲🥲

۲۱ سالمه ...الان میدونم میگن بچه ای یا زوده اما همه ادما دلیل نمیشه بخان ۳۰ سالگب ازدواج کنن من دوست ...

اگه سنت بیشتر بود برای برادر شوهرم وارد گفتگو میشدم باهات😂😂😂

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
شوهر ازجایی پیدا نمیشه یا باید با یکی دوست بشی به قصد ازدواج یا سنتی بسپاری به این واون که معرفیت کن ...

خب دگ من ی بار دوست شدم قصدس ازدواج نبود ...سنتی ام کسیو ندارم معرفی کنه...

اگر پیدا کردی به منم بگو منم میخوام کلا من شوهر میدوست 😂😂😂 ( فان ) 

باشه🤣🤣🤣❤❤❤❤تو اگه زودتر پیدا کردی بیا  بهم بگو🤣🤣🤣

۲۱ سالمه ...الان میدونم میگن بچه ای یا زوده اما همه ادما دلیل نمیشه بخان ۳۰ سالگب ازدواج کنن من دوست ...

اتفاقا سنت هم مناسبه عزیزم وقتی انقدر تمایل به تشکیل خانواده داری تنها راهش اینه بیشتر تو اجتماع باشی با ادمای بیشتری اشنا بشی و خوش اخلاق و خوش برخورد باشی 

انشالله یه کیس مناسب و عاقل برای ازدواج خدا سر راهت قرار بده 

این نکته ی رمز اگر بدانی ،دانی .......ان چیزی که در جستن آنی،آنی
همه گفتن چند سالته جواب ندادی احتمال اینقدر کمه که روت نشد بگی از حالا شوهر میخوام

عزیزم سنمو گفتم داشتم دونه دونه نظراتو میخوندم...۲۱ سالمه