2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 83 پست
مامانت بگو بره خاستگاری😑ولا پسرا راحت هر وقت بخان زن بگیرن میتونن....دخترا باید بشینن تا یکی بیاد ب ...

واااا این چه حرفیه انتخاب اصلی با دخترا پسرا پینشهاد میدن این ماییم که منت میذاریم سرشون شاید قبول کردیم😂😛😁

دوستای من از دانشگاه و مهمونی رفتن پیدا کردن

من دانشگاه رفتم ی ترم بعدشم مجازی شد....رفت و امدم نداریم با کسی دوستامم اهل مهمونی این چیرا نیستن ...نشستم تو خونه فقطط

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجی جانم الان این تاپیک چه کمکی بهت میکنه  اینجا شوهر پیدا میشه برات😂 من نمیگم ازدواج بده ا ...

عزیزم کسی از نینی سایت شوهر میدا نکرده که من تاپسک بزنم برا شوهر.‌‌‌...خاستم بدونم بقیه چه راهی میشنهاد میکنن❤

من دانشگاه رفتم ی ترم بعدشم مجازی شد....رفت و امدم نداریم با کسی دوستامم اهل مهمونی این چیرا نیستن . ...

خب توی خونه شوهر پیدا نمیشه پاشو برو کلاس خیاطی ارایشگری باشگاهی جایی

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
تموم تا فردا یه مجرد تو نی نی سایت نیس بخت همه رو باز گردم تو شهر همه دخترایی که میخواستم ازدواج و ...

پس استاتر شانسش زده😂

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
پیدا میشه یعنی چی؟ خوب یکم برونگرا باش بخوان برس  ۴تا دوست مهمونی بیرونی  سرکاری دانشگا ...

دانشگاه که مجازی شده ...مهمونی ای ام پیش نمیاد که برم....بیرون ام الکی برم خیابون بگردم ؟نمیشه که اینطوری

چند سالتونه ؟  اتفاقا هرکی میگه ازدواج بده دروغ میگه  ازدواج وقتی فهم و شعور داشته باشن ...

۲۱ سالمه ...الان میدونم میگن بچه ای یا زوده اما همه ادما دلیل نمیشه بخان ۳۰ سالگب ازدواج کنن من دوست دارم تو سن کم ازدواج کنم..‌‌