الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم سرگیجه دارم ۱هفته مونده به موعدم چن روزه سر گیجه اومده سراغم و کلی علائم پریودی دیگه
منم 14 روز دارم ولی اینقدر علائم دارم که امشب بی بی زدم منفی بود حالت تهوع دل درد کمر درد سرگیجه
حالا من دوتا آمپول دگزا هم زدم نمیدونم شاید برا اون باشه
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
ای وای خب اگ اقدام داشتی این ماه چرا دگزا زدی . چند روز از تخمک گذاریت میگذره
بخاطر التهاب مجبور بودم خیلی اذیت بودم اقدام نداشتم به اون صورت فقط 2بار اونم بی احتیاطی بود بیشتر ولی خو خیلیییی علائم دارم 11 روز
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃