2777
2789
شوهرم پسر بیشتر میخواد منم چون خودم سردم بعید میدونم بشه

خوب پسر باید دقیق رور تخمک گذاری اقدام بشه دوسه روز قبل یا بعدش احتمال ۸۰ درصد دختره . البته رژیم غذایی و نوع دخول هم تاثیر گذاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پسر باید دقیق رور تخمک گذاری اقدام بشه دوسه روز قبل یا بعدش احتمال ۸۰ درصد دختره . البته رژیم غذ ...

اره دخول باید عمیق باشه.ما اولین اقداممون این کارو کردیم رحمم اسیب دید هنوز خوب نشده😔

اره دخول باید عمیق باشه.ما اولین اقداممون این کارو کردیم رحمم اسیب دید هنوز خوب نشده😔

وای منظور از دخول عمیق ینی هم دخول معمولی . ن اینکه آسیب برسونی ولی برا دختر ببخشیدا  ینی همین ک کلاهک داخب باشه کافیه

عزیزم منم سرگیجه دارم ۱هفته مونده به موعدم چن روزه سر گیجه اومده سراغم و کلی علائم پریودی دیگه 

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍