2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

245 بازدید | 18 پست

من فقط سه چهار ساله که بابامو شناختم

این که چه آدم عوضی و بد ذاتیه

همش از بچگیام که یادمه به مامانم دروغ میگفته

مامانم ته میرفت حموم گوشیش رو برمیداشته همه مخاطبینشو نگاه میکرده

وقتایی که مامانم میره بیرون زنگ میزنه به یه کسایی که نمیدونم کین باهاشون انقد آروم حرف میزنه که من و خواهرم نشنویم

هر گوهی دلش میخواد میخوره هر چقد میتونه به مامانم دروغ میگه بعد که مامانم میشینه از دستش گریه میکنه و حالش خراب میشه ، این عوضی میره یه عالمه میوه و خوراکی میخره میاره به منو خواهرم و مامانم میده 

فکر میکنه با این کارا میتونه آروممون کنه 

دیگه خسته شدم

من الان ازتون نمیخوام بگین چیکار کنم

فقط به فکر طلاقشونم

مامانم از اون زنای جسور و قوی نیست که خودش به ذهنش برسه طلاق بگیره

فقط بلده بشینه زار زار گریه کنه

من و خواهرم دنبال یه روشی هستیم بین این دوتا جدایی بندازیم

یه راهیی بگین خب🙂💔

دارم افسرده میشم دیگه.....

یه پیشنهادبدین که مامانم خودش تصمیم به طلاق بگیره 

فقط خواهشا کمکم کنین و نگین از مشاور کمک بگیرم نمیتونم 

یه روش دیگه به جز مشاور 

مرسی🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا الکی میخوای زندگی مادرت رو خراب کنی؟

چند سالته؟

ببین این اتفاق نه تنها برای زندگی مادرت مشکل ساز میشه بلکه برای آینده و ازدواج تو و خواهرت هم بد میشه

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
چرا الکی میخوای زندگی مادرت رو خراب کنی؟ چند سالته؟ ببین این اتفاق نه تنها برای زندگی مادرت مشکل س ...

با این اتفاق شاید زندگی من خراب بشه اما مامانم نه

درک نمیکنین خب

مامانم داره پیر میشه

صورتش داره چروک میشه

این حقش نیست 

با مشاوره حضوری رفتن مشکل دارین؟

ببین من همش پونزده سالمه

چطور برم پیش مشاور؟بلخره یه کسی باید منو ببره دیگه

اینا نمیگن کجا داری میری؟یا چرا میری پیش مشاور؟

اینارم در نظر بگیر

ببین من همش پونزده سالمه چطور برم پیش مشاور؟بلخره یه کسی باید منو ببره دیگه اینا نمیگن کجا داری می ...

به یه کارتی که رمز دوم داره دسترسی داری؟ یه جایی که مشاوره غیر حضوری قیمت مناسب داره بهت معرفی کنم

اگه مامانت انقدر تحت فشار بود خودش یه فکری میکرد .مطمئنا شما با۱۵سال سن هنوز خیلی چیزا و درک نمیکنین تو زندگی مشترک.مردم پدر معتاد و قاچاقچی دارن و بازم زندگی میکنن.فکر نمیکنم مشکل انقدر بزرگ باشه که بخوای جدایی بندازی بین پدر و مادرت.تمرکزت و بزار رو درس و زندگی خودت.از پدرتم هیولا نساز.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
۱۷ سالشه اونم مثل من هیچ راهی به ذهنش نمیرسه واسه این قضیه

اگه میتونی برنامه مشورپ رو دانلود کن روانشناسای خوبی داره 15 مین چت 15 تومنه شرایطتوتو بهش بگی راهنماییت میکنه عجولانه تصمیم نگیرید کاری نکنید که بعدا پشیمون بشید

اگه مامانت انقدر تحت فشار بود خودش یه فکری میکرد .مطمئنا شما با۱۵سال سن هنوز خیلی چیزا و درک نمیکنین ...

مرسی از نظرت ولی متاسفم رو من تاثیری نداشت 

وقتی جای من نیستی درک نمیکنی 🙂