2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه امید داشته باش ی دکتر خوب برو علم پیشرفت کرده 

لعنت به علم لعنت به همه لعنت به آدمایی ک از دل بقیه خبر ندارن و راحت دل میشکنن لعنت به این دنیا کاشکی حداقل تو اون دنیا یه جای خوب داشته باشم

میشه برا آرامش دلم یه صلوات بفرستی توروخدا
لعنت به علم لعنت به همه لعنت به آدمایی ک از دل بقیه خبر ندارن و راحت دل میشکنن لعنت به این دنیا کاشک ...

عزیزم تو ی دکتر نرفتی توقع هم داری زودی باردار شی ملت هزار جور مشکل دارن چکاب میدن سونو میرن بعد دارو میخورن ی چند ماهی بعد اقدام 

شما هیچ کارو نکردی ناراحتم هستی 

یعنی چی افسردگی گرفتی  ی دکتر خوب بروووووووو  پشت گوش ننداز با قرص مطمئنا باردار میشی

حرفایی ک روزانه میشنوم خوردم کرده خیلی زیاده نمیتونم تحمل کنم

عزیزم تو ی دکتر نرفتی توقع هم داری زودی باردار شی ملت هزار جور مشکل دارن چکاب میدن سونو میرن بعد دار ...

چند تا دکتر رفتم الکی بود همش

لعنت به علم لعنت به همه لعنت به آدمایی ک از دل بقیه خبر ندارن و راحت دل میشکنن لعنت به این دنیا کاشک ...

واسه بقیه فیلم بازی کن بگو خودم دوس ندارم فعلا و بعدش درمان کن زن داداش من همین کارو کرد دو سال بود درمان میکرد هیچکس خبر نداشت حتی خواهراش و مامانش من میدونستم فقط  

واسه بقیه فیلم بازی کن بگو خودم دوس ندارم فعلا و بعدش درمان کن زن داداش من همین کارو کرد دو سال بود ...

حرفایی ک از شوهرم می شنوم چی