پسرم 3سال و دوماهه هستش 8تا دندون خراب داره که همه رو عصب کشی نوشتن و یکیش خیلی اذیتش میکنه و بردمش از آمپول بی حسی ترسید و دکتر گفت باید بیهوش بشه حالا خیلی میترسم نظرتون چیه ؟ کمکم کنید لطفا
رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه میکنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه میشود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ )
دوستم انجام داد میگفت خیلی خوب بوده و راحتم بوده نترس انجام بده اینجوری خیلی بهتره
همسرم مخالفت میکنه میگه دوسال صبر کن تا بزرگ بشه خودش یه چیزایی بفهمه اجازه میده ک بدون بیهوشی درست کنیم
رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه میکنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه میشود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسرم مخالفت میکنه میگه دوسال صبر کن تا بزرگ بشه خودش یه چیزایی بفهمه اجازه میده ک بدون بیهوشی درست ...
دندونی که به عصب رسیده درد میگیره چطور دو سال صبر کن !! و اینکه اون خرابی به ریشه دندون اصلیا هم میرسه و اونارم خراب میکنه اینو دکترا میگن
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز