2777
2789
عنوان

ازدواج

339 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من ی پسر دایی دارم که خیلی خیلی دوستم داره 

من متولد۷۲ ام  و  اون ۷۸ 

اختلاف سنی ۵ سال داریم

من چندین و چند بار ردش کردم ولی باز دیدم واقعا میخوادم و بهش فرصت دادم 

چند وقت پیش اومد خواستگاریم 

ولی هنوز هیچی معلوم نیس چون باید ازمایش ژنتیک بدیم ک مشکلی بعد ها بوجود نیاد 

الانم میگه حق نداری بری کار دولتی کنی و حق نداری بری خونه خالت از همین الان برام شاخ و شونه میکشه

و من چون ازم کوچیکتر حرصم میگیره 

و نسبت بهش به عنوان  انتخاب همسر تردید دارم 

گاهی هم تحقیر و توهین میکنه میگه تو باعث میشی که حس بدی بوجود بیارم نسبت بهت  اگه باز هم اون احساس ها تکرار شد باز اینکارو میکنم 

بنظرم تو تصمیمت تجدید نظر کن

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میخوای با کسی ازدواج کنی ۶سال ازت کوچیکتره

مه بلد نویم بی وفایی،یه تقاص سادگیمه،زخمه که نایدم وقلبم،یادگار عاشقیمه،آرام گیانم چیه...روح وروانم بردیه.........🙂..توی تاپیکای سمی تگم کنید مرسی😁

ی توصیه هیچوقت با ی مرد کوچیکتر از خودتون ازدواج نکنین،چون:از خانمها چند سال بزرگتر و باتجربه ترهستن اینه وضعمون کوچیک باشن چی میشهه!!

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یکی از آشناهامون با شوهرش همسنه کوچکترم نیستا ولی همیشه میگ مرد باید بزرگتر از طن باشه چوم مردا عقلشون دیر کامل میشه و چیزی ک الان من میگم و انجامش نمیده چند سال بعد ب حرفم میرسه و میگ کاش ب حرفت گوش داده بودم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪