2777
2789
عنوان

تولدم مبارک🥰😊

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست
منم امروز تولدمه😳 تولدت مبارک❤️ سال چندی؟

تولدت مبارک 

انشاالله فندقتو به سلامت بغل بگیری🐣🌺🌸❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
منم امروز تولدمه😳 تولدت مبارک❤️ سال چندی؟

.پس شماها همه کیک هارو تموم کردین برا من نموند😂😂🤨

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد چه سالی هستید؟

۸۶

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
۸۶

من ۲۳ ۷ ۷۷

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
شک نکن درست تاپیک زدی راجع به عقلت

عجب ادم پیله ای هستیا🙄من به جز کلمه زر حرف بد دیگه نزدم

تو بودی که هم به کله کچل مبارک بابام توهین کردی هم به خودم گفتی کثیف😑😑😑😑

عجب ادم پیله ای هستیا🙄من به جز کلمه زر حرف بد دیگه نزدم تو بودی که هم به کله کچل مبارک بابام توهین ...

من به لجبازا گفتم تو به من گفتی کثیف.من گفتم چی میگی تو گفتی زر نزن.من میگم خانوم تو میگی بچه.

بچه کیه؟؟؟

۱۵ سالته 

مناسفم برات

پیله هم توهینه حواست باشه

حرف میزنی توهین میکنی بعد اومدی تو تاپیک داری منو تربیت میکنی؟؟؟

ریپ نزن نمیخونم چون بچه ای واقعا نه توهین

من به لجبازا گفتم تو به من گفتی کثیف.من گفتم چی میگی تو گفتی زر نزن.من میگم خانوم تو میگی بچه. بچه ...

اولا من به طرف مقابل که اعصابت خورد کرد گفتم یه زری زده

://

دوما سن عدده

و واقعا حیف اعصاب و وقت نازنینمه که با تو حرف بزنم خدایی:/

دختر خیلی الکی حساسی 

نمیدونم الان پیاممو داری با چه لحن میخونی ولی پیامای من همیشه لحن شوخ طبعانه و صمیمی دارن:)