2777
2789
عنوان

بیاید کمک اولین باره مهمون دارم

138 بازدید | 12 پست

فردا ساعت ۱۱ میان ناهار دعوتشون کردم زرشک پلو با مرغ میخوام بذارم سوپم امشب میذارم بگید چیکار کنم کارام سریع پیش بره صبح کی بیدارشم 

راستی اگه روش خوبی برای زرشک پلو با مرغ بلدی بهم بگو

واسه تزیین سوپ سالاد یا غذا هم بهم بگید

کلا هرنکته ای به ذعنتون میرسه بگید❤🙏🏻

خواستی زعفران زرشک و درست کنی برای اینکه خوشرنگ شه یه تیکه یخ بنداز بعد زعفران و آبجوش و باهم حل کن

میگن :  دلت هر وقت برای کسی تنگ شد :  نگاش کن!  نبود  صداش کن!  نشنید  دعاش کن . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلم نواری باریک برش بزنی هویج رنده درشت ذرت خیارشکرنگینی با کلی سس مخلوط کن بزار یخچال چندساعت عالی میشه

ظرف و استکان و لیوان هم از الان آماده یک گوشه بزار

قندان پر قند هم بزار کنار سفره بزرگ همچنین

میوه هاتو بشور بچین توی میوه خوری آماده

دستمال کاغذی چند بسته بزار

دسر اگر داری از الان آماده کن

مرغتم از صبح پاشو درست کن

زعفرانتو الان دم کن کنار بزار

مامان من اینطوری درست میکنه عالییی میشه تکه های مرغت رو کامل سرخ کن تا طلایی بشن فقط نباید بسوزن اگ توی سرخ کن باشه عالی میشه، بعد پنج تا پیاز رو رنده بزن سرخ کن زردچوبه بزن و و رب هم اضافه کن تفت بده مرغ ها رو بچین توی ی ماهیتابه بزرگ پیاز و رب از قبل سرخ شده رو اضافه کن و دو لیوان آب جوش و یک لیوان زعفران آب کرده بریز نمک و ادویه هم اضافه کن با حرارت ملایم ذار بپزه عالی میشه سیب زمینی خلالی سرخ کن با هویجی ک خیلی نازک خلالی شده برا دور چین البته ب هویجت موقع سرخ شدن دارچین و نوک قاشق شکر و وانیل هم بزن عالی میشه

امروز خونتو کامل مرتب کن، از کهنه کشیدن تا گردگیری و شستن سرویسا و جارو کشیدن (اگه نیاز شد دوباره فردا سریع یه جارو بکش) 

چک کن یخچالت تمیز یاشه اگه اتفاقی کسی درشو باز کرد، یه دستی به کابینا بکش تمیز باشن

اگه سبزی خوردن میخوای بذاری رو سفره از الان پاکشون کن بذار تو یه نایلون درشو گره بزن، فردا نیم ساعت بذار تو آب نمک بعد بشور بذار کنار 

وسایل سالادتم همه رو امروز بشور بذار کنار، فردا باز قبل اومدن مهمونا سریع آمادش کن 

زعفرون دم کن، زرشکات اگه میدونی تمیز نیست پاکشون کن

میوه هاتو بشور وبچین تو ظرف 

نون برش بزن بذار کنار برا رو سفره

ظرفای رو سفره و پذیرایی و کلا هر ظرفی نیازته از امروز دربیار بشور و چک کن تمیز باشن بذارشون کنار، اگه رو سفره غذا میخورین سفرتو چک کن و بذار دم دست 

قندوناتو پر کن، اگه شکلات میخوای بذاری ظرفشو پر کن 

دستمال کاغذی دم دست بذار 

دیگه فردا ساعت 8 اینا بیدار شو، مرغتو بذار بپزه، برنجتو بخیسون، اون بین سبزیتو بشور بذار تو سبدش، سالادتو آماده کن ترشی و ماست بگیر تو ظرفشون، اگه شیرینی خریدی بچین تو ظرفش، زرشکاتو بشور و اینجور کارهاتو پیش ببر

حدودای ساعت 9 و نیم یا 10 شروع کن برا برنجت 

انشالله ک بهت خوش بگذره عزیزم 💕

۱۰ دیرنیست؟ با خودم میگفتم باید ۶صبح پاشم

ببین مرغ که دوساعته میپزه از ۶ بخوای بپزی تا یک له میشه.ولی بقیه کارهاتو مثل سالاد و زرشک و زعفرون و برنج خیس کردن را زودتر انجام بده.اما مرغت را ۱۰ بزار و برنجا زو هم ۱۱ ونیم بزار.تایاعت ۱ آماده باشه

یه روز خوب میاد