2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تموم چیزایی که دارم با توسل و دعا به دست اومده

میشه توضیح بدین؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من‌ نماز ام‌البنین دعای توسل زیارت عاشوار سوره قدر این سری هنوز جواب نگرفتم برعکس همیشه که میگرفتم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
میشه توضیح بدین؟

متاسفانه نمیتونم هربار اومدم تو نی نی سایت حرف زدم بعدش یه دردسری برام درس شده یا دعوامون شده یا مریض شدم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
من‌ نماز ام‌البنین دعای توسل زیارت عاشوار سوره قدر این سری هنوز جواب نگرفتم برعکس همیشه که میگرفتم

نماز خانم ام البنین، 👌از اطراف ماهم چند نفر حاجت گرفتن و هم مادرم. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
متاسفانه نمیتونم هربار اومدم تو نی نی سایت حرف زدم بعدش یه دردسری برام درس شده یا دعوامون شده یا مری ...

شیوه توسل رو بگو نه حاجاتت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
میشه مثال بزنی چه دعا یا نذری داشتی که حاجت داده؟

صلوات

چله یاسین

چله حدیث کسا

روز عرفه توبه کردن

پابوس امام رضا

توسل به حضرت علی و …..

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود