2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم پسر و مجردم ، نمی‌دونم چرا هر‌وقت این کلمه جلو چشمم میاد دست‌و پام شل میشه، آره میشه با دعا ولی خودمون باید بیشتر تلاش کنیم😂😂😂😂

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔

میگن نماز جعفرطیار واسه ازدواج خیلی خوبه به شرطی که هرردز بخونی تو همین نی نی سایت خیلیا با نماز جعفرطیار بختشون باز شده، ولی واسه عشق رو نمیدونم.

اگه کسی گفت منم لایک کنید

من خودم پسر و مجردم ، نمی‌دونم چرا هر‌وقت این کلمه جلو چشمم میاد دست‌و پام شل میشه، آره میشه با دعا ...

وا چرا دستو پات شل میشه می‌ترسی از زنا

تا وقتی ک با ی کورد زندگی نکردی هیچوقت قضاوت نکن.
وا چرا دستو پات شل میشه می‌ترسی از زنا

نه از خانم‌ها نمی‌ترسم، از خودم می‌ترسم که نتونم اون کسی که دوستش دارم گیر بیارم و نتونتم یه زندگی آروم تشکیل بدم😐 

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔
نه از خانم‌ها نمی‌ترسم، از خودم می‌ترسم که نتونم اون کسی که دوستش دارم گیر بیارم و نتونتم یه زندگی آ ...

هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله یکیو ب دست میاری ک دوسش داشته باشی

تا وقتی ک با ی کورد زندگی نکردی هیچوقت قضاوت نکن.
هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله یکیو ب دست میاری ک دوسش داشته باشی

مممنونم ازتون🙏🏿🌹

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020