2777
2789
عنوان

تجربه زایمان من

244 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۱۹ مهر زایمان کردم خواستم تجربه زایمانم رو بگم برای دوستانی که میخوان بدونن زایمان طبیعی چطوریه.

من ساعت ۴ صبح دکترم برام نوبت بستری زده بود که چهل هفته بارداریم تموم میشد. گفت اگه تا اون روز دردام شروع نشد برم بستری شم. من یک هفته تمام ورزش و پیاده روی شدید داشتم روزی دوتا یک ساعت و نیم پیاده روی، دوستمم شرایط منو داشت و یک هفته زودتر از من باردار شد اما راه نمیرفت خیلی در حد نیم ساعت اون پروسه زایمانش ۲ روز طول کشید من کلا از ۴ صبح تا ۱۱ و ۲۰ دقیقه. ساعت ۴ و نیم بستری شدم و اول القای درد طبیعی کردن یعنی کیسه آبم رو باز کردن چون آمپول فشار به بچه فشار زیادی میاره از اول نزدن. کیسه آب رو اگه موقع شروع درد و انقباضا پاره کنن درد نمیاد ولی من درد نداشتم و خیلی وحشتناک دردم اومد. بعد از اون یک ساعت روی توپ ورزش کردم و توی اتاق زایمان به کمک همسرم راه رفتم دردام شروع شد ولی منظم نمیشد. معاینه کردن ۳ سانت شده بود دهانه رحمم. یه دوز آمپول فشار زدن. یهو دردام خیلی شدید شد مثل درد پریود ولی شدید جوری که به زحمت راه میرفتم. دردش قابل تحمل بود مخصوصا زیر دوش آب گرم که میرفتم عالی بود. موقع دردا تنفس خیلی کمک میکرد بهم. 

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

خدا ني ني رو حفظ كنه😍😍

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از گذشت یک ساعت دیگه التماس کردم برام اپیدورال بزنن چون معاینه هایی که موقع شروع درد انجام میدادن خیلی بد بود چون بچه رو تحریک میکردن با دست که زودتر بیاد پایین. من تحمل دردم خوب بود و موقع درد اصلا جیغ و داد نمیکردم ولی موقع معاینه نمیتونستم جلوی داد و فریادم رو بگیرم. گفتن باید بیشتر از ۴ سانت بشی تا برات اپیدورال بزنیم ولی یه آمپول مسکن برام ترزیق کرد یکم خواب آور بود و دردم کم شد. تا اینکه ۵ سانت شدم و اپیدورال ترزیق کردن. واقعا عالی بود. من برام اپیدورال کم زدن در حد کاهش درد. یعنی رحم و واژن بی حس نبود درد و انقباضا رو داشتم یکم شدتش کم شده بود ولی دیگه از معاینه هیچی نمیفهمیدم. بین انقباضام توی استراحت خوابم میبرد و اصلا نفهمیدم کی ساعت ۱۱ شد بیدارم کردن و معاینه کردن ده سانت شده بود. فورا تخت رو آماده کردن و شوهرم رو فرستادن بیرون. ماما شیفت گفت موقع شروع درد زور بزن و موقعی که درد ول کرد تنفس عمیق داشته باش ضربان بچه افت پیدا نکنه.

خودش رفت زنگ بزنه به دکترم وقتی برگشت از بس زور زده بودم گفت وای بچه اومده دست گذاشتم موهاشو حس کردم نمیدونین چه حس خوبی بود. درد و فشاری که اون لحظه داشتم شدید بود ولی دلم میخواست فقط زور بزنم موقع زور زدن دردم کم میشد فقط فشار بهم میومد چیز سختی نبود. وقتی دکتر اومد میتونست برش بزنه بچه سریع میومد ولی گفتم میخوام برش و بخیه نخورم گفت هر وقت گفتم زور بزن. دیگه با همکاری خودم بچه رو بدون برش بیرون آوردن اصلا وقتی گذاشتنش رو سینم هیچی متوجه نشدم عالی بود. حس محشری بود. فقط دوتا بخیه برام زد که دچار گشادی واژن نشم. 

فقط از من به شما نصیحت زود نرید زایشگاه معاینه هاشون خیلی بده ولی درد زایمان خیلی قابل تحمله و وحشتناک نیست اصلا