بچه ها من ۱۹ مهر زایمان کردم خواستم تجربه زایمانم رو بگم برای دوستانی که میخوان بدونن زایمان طبیعی چطوریه.
من ساعت ۴ صبح دکترم برام نوبت بستری زده بود که چهل هفته بارداریم تموم میشد. گفت اگه تا اون روز دردام شروع نشد برم بستری شم. من یک هفته تمام ورزش و پیاده روی شدید داشتم روزی دوتا یک ساعت و نیم پیاده روی، دوستمم شرایط منو داشت و یک هفته زودتر از من باردار شد اما راه نمیرفت خیلی در حد نیم ساعت اون پروسه زایمانش ۲ روز طول کشید من کلا از ۴ صبح تا ۱۱ و ۲۰ دقیقه. ساعت ۴ و نیم بستری شدم و اول القای درد طبیعی کردن یعنی کیسه آبم رو باز کردن چون آمپول فشار به بچه فشار زیادی میاره از اول نزدن. کیسه آب رو اگه موقع شروع درد و انقباضا پاره کنن درد نمیاد ولی من درد نداشتم و خیلی وحشتناک دردم اومد. بعد از اون یک ساعت روی توپ ورزش کردم و توی اتاق زایمان به کمک همسرم راه رفتم دردام شروع شد ولی منظم نمیشد. معاینه کردن ۳ سانت شده بود دهانه رحمم. یه دوز آمپول فشار زدن. یهو دردام خیلی شدید شد مثل درد پریود ولی شدید جوری که به زحمت راه میرفتم. دردش قابل تحمل بود مخصوصا زیر دوش آب گرم که میرفتم عالی بود. موقع دردا تنفس خیلی کمک میکرد بهم.