2777
2789
عنوان

برنامه ریزی کنکور

236 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

سال ۱۴۰۱ کنکور دارم

از دیروز شروع کردم دو ساعت خوندم

حالا میبینم برنامه کنکوری ندارم

لطفا کسی هست که برام برنامه ریزی کنه میخام مقل ربات شم🥲همه چیز سر وقت

لطفا کمکم کنید وضع مالی خوبی هم برا خرید کتاب و...ندارم دانلودش میکنم🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا درس خونده ربات گونه فایده ندارد.از من به تو نصیحت.

این که مثلا بگی از ساعت دو تا چهار فلان درس بعد ساعت چهار تا پنج فلان درس کلا از بیخ و بن اشتباهه

درستش اینه که با خودت قرار بذاری مثلا روزی یه ساعت لغت زبان میخونم.یا مثلا روزی سی تا تست از فلان درس میزنم.نه اینکه عین مدرسه ساعت درسی بذاری

تا وقتی هم اراده درس خوندن نداشته باشی برنامه ریزی به درد لا جرز دیوار میخوره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه امسال مدرسه داری و سال آورده با بودجه بندی گزینه دو 

اگه سال دومته یا بعد چند سال اومدی با برنامه قلمچی پیش برو.

تو نت سرچ کن برنامه راهبردی قلمچی یا گزینه دورو دانلود کن و پرینت بگیر و سعی کن توی همون تایم تمومشون کنی.

توی یه کانال هم عوض شو همون روز که بچه ها آزمون قلمچی یا گزینه دو (جمعه ها)میدن تو. هم بده آزمون رو 

احتمالا یکم دیرتر از 8 صبح دسترسی پیدا می‌کنی به آزمون ولی حتماااا باید آزمون بدی و درصدات رو هر هفته با هفته قبل مقایسه کنی و تحلیل آزمون داشته باشی.

موفق باشی عزیزم💙

اگه امسال مدرسه داری و سال آورده با بودجه بندی گزینه دو  اگه سال دومته یا بعد چند سال اومدی با ...

اگه بتونی ثبت نام کنی خیلی بهتر هست البته.

قلمچی حدود دو میلیون و خورده ای(قسطی میشه پرداخت کرد) دو هفته یکبار آزمون داری

گزینه دو چون تعداد آزموناش کمتره(سه هفته یکبار)یکم قیمت کمتره فکر کنم آزمونی 67 ایناست

من سال گذشته کنکور دادم

اشتباه ترین کار ممکن استفاده از برنامه های اماده هستش

هر کسی یا باید خودش برای خودش برنامه ریزی کنه یا یه مشاور خوب و دلسوز این کار رو براش انجام بده

یه ویدئو دیدم یه مشاور بودش روش برنامه ریزی کنکور تجربی رو توی یه ویدئو خیلی کامل خوب و آموزش داده بود

لینکش رو میذارم اگه دوست داشتی یه چک بکن

برنامه ریزی کنکور انسانی: https://rabinedu.com/humanities-entrance-exam-planning/