2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

48 بازدید | 1 پست

کسی تعبیر خواب بلده یا می‌شناسید بلد باشه لطفا تگش کنید خودم یکیو شناخته بودم ولی یادم رفته اسمشو

اینه خوایم ۲ هفته قبل خواب دیدم خونه بابام قهر ولی اصلا یادم نمیاد ک چرا قهر کردم انگار فراموشی گرفتم ک به چه دلیلی قهر کردم و اصلا دلیل قهرم چی بود مامانم یه بارمیگفت  یک هفتس قهر کردی یه بار میگفت ۱۵ روزه بعدش دیدم مامانم اینا آبمیوه و کیک اینا گرفتن انگار میخواستن برن عیادت کسی به منم نمیگفتن بعدش من شک کردم خودمون یعنی خونه خودم همسایه بابام اینا هستیم دیدم مامانم دروازه ایستاده بعدش بابامم کنار دروازه پدر شوهرم اینا بعدش من فهمیدم میخوان برن تو اون خونه عیادت به من نگفتن بعد ۲ دقیقه اینا یکی گفت همسرتوحلال کن مریضیش معلوم نیس میمیره منم هیچ حس خاصی نداشتم همسرم اینا اومده بودن خونه بابام ولی من نمیدیدم فقط دختر برادر شوهرم می دیدم ک به بچم‌میگفت بیا تو خونه ولی بچم نمیومد

الانم قهرم خونه بابام پریروز اومدم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

فکر کنم تعبیر بیماری کسی یعنی از اون آدم ناامیدی 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736