یه بچه ۳ ساله دارم خواستم زندگیمو درست کنم ولی همسرم نزاشت تاپیکام هست بازم پریروز دعوای شدیدی کردیم مامور اینا اومد کل همسایه ها جمع شده بودن مامانمو یه بار با چوب زد قراره امشب بیان گفته مهریتو تا حد توانم میدم بقیشو چک بعدش توافقی تمومش کنیم فقط یه شرط داره بچه رو بدم بهش چیکار کنم به نظرتون
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فردا صبح اول وقت پاشو برو مهریت بزار اجرا مجبور بده تا۷سالگی هم بچه پیش مادر هست بعدشم خود بچت ن تصمیم میگیره پیش کی باشه بهش انقدر مهربونی کن پیش خودت نگهدار به دادگاه بگو اون اگه اخلاق داشت مرد بود بامن که همسرشم درست رفتارمیکرد بخاطر بچه اش میگف مادر بچم هست