2777
2789
عنوان

زندگیم نابودشد

340 بازدید | 20 پست

یه بچه ۳ ساله دارم خواستم زندگیمو درست کنم ولی همسرم نزاشت تاپیکام هست بازم پریروز دعوای شدیدی کردیم مامور اینا اومد کل همسایه ها جمع شده بودن مامانمو یه بار با چوب زد قراره امشب بیان گفته مهریتو تا حد توانم میدم بقیشو چک بعدش توافقی تمومش کنیم فقط یه شرط داره بچه رو بدم بهش چیکار کنم به نظرتون

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

خیلی بی احترامی شده کلا اون پرده احترام دیگه وجود نداره پریشب ریش سفید اومد خونمون گفت به بعد طلاق هم فکر کن یه ۵۰ ساله میاد میگیرتت

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش صبر کنی تا حضانت بچه ات رو ازش بگیری

آدم عصبی بچه رو مریض میکنه

به دادگاه هم بگو 

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

عجب داستانی داری خواهر.  انشالله که به خیر بگذره

ولی شما میتونی مهریه بزاری اجرا و بگیری 

بچه هم تا 7 سالگی باید پیش مادر باشه

یه وکیل خوب بگیر کاراتو انجام بده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه تا ۷سالگی قانونا میتونه پیش شما باشه

میدونم ولی اگه توافقی تموم نکنیم اون طلاق نمیده و معلوم‌نیس چند سال طول بکشه تا بتونم راحت شم

بچه تا۷سال باشماست مهریه هم حق شماست ولی انشالله که به اینجاها نکشه بحق امام حسن عسگری که امروز شهاد ...

اگه تو دادگاه بده ک چیزی نیس ماهی یه میلیون اینا میده ک برا اون مثل آب خوردنه ولی اگه توافقی تموم نشه اون طلا قم نمیده و چند سال طول میکشه

فردا صبح اول وقت پاشو برو مهریت بزار اجرا مجبور بده تا۷سالگی هم بچه پیش مادر هست بعدشم خود بچت ن تصمیم میگیره پیش کی باشه بهش انقدر مهربونی کن پیش خودت نگهدار به دادگاه بگو اون اگه اخلاق داشت مرد بود بامن که همسرشم درست رفتارمیکرد بخاطر بچه اش میگف مادر بچم هست

مهریتوببخش بجاش بچتوبگیر ولی ن اگه میبینی امیدی هس میتونی دوباره باهاش زندگی کنی برگرد

بچه رو نمیده