2821
2789

همیشه بی حالم . همیشه کسلم . همیشه افسردم . و... همیشه خستم . خیلیم ویتامین مصرف کردم و قرص آهن اما درمان نشده . بنظرتون مشکل از چیه؟ 😔

منمممممم ولی 24م

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۸یکمم بیشترازاینایی ک گفتی هستم

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
من در استانه ۳۰ هستم و یک بیخیالی عجیبی دارم انگار هیچیزی مهم نیست 🤔 عجیبه نه ؟ برا خودم عجیبه از ا ...

منم همینجوریم 21سالمه

❖ میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشدꔷ͜ꔷ  🙃‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه.

داغونم داغون_ مخصوصا وقتی یکی بهم نارو میزنه وقتی دلخوشی ندارم . حتی این شهرم برام تکراری شده دوست دارم پرواز کنم.  من یک احمقم اخلاقم بده زود وابسته میشم

یک مدت با یک اقایی آشنا شدم برای ازدواج اما دیدم همزمان عشق ورزی به من زیر پست اینستا هر زن لختی کامنت اون چنان میزاره هزار بار بهش گفتم اما همیشه انجام میداد خلاصه با کلی وابستگی کات کردم حالمم خرابتر شد . از این که خیلی راحت یکی با دلم بازی کرد ‌ یکی که حاظر بود کل زندگیش بشم و میگفت دیوانه وار دوسم داره اما حرفاش تلفنی بود نه عمل کردن.  یکی که حتی بعد کات کردنم باز داره همون روال قبل کامنت میزاره.  

منم همینجوریم 21سالمه

از ۲۱ سالگیت کلی لذت ببر میدونی از سن ۱۸ تا ۲۵ خیلی خوبه کلی هیجان و شور و شوق توش هست حتی اگه ناراحت باشی بعدش بگذره تمام حست کمرنگ میشه پس تو این دوره حسابی زندگی کن و لذت ببر برا خودت چون بعدا میفهمی که چقدر خود آدم ارزش داره و پشیمون میشی چرا از خودت بخاطر دیگران گذشتی 

به حرفام فکر کن چشم رو هم بزاری میگذره 💚 لیاقتت بهترین هاست پس براش تلاش کن تا حسرتش بدلت نمونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز