2777
2789
عنوان

بدبینی

117 بازدید | 6 پست

خانوما من نسبت به همه ادما خیلی بدبینم و این میترسم بعدا روی روابطم اثر بزاره مثلا همش فک میکنم فلانی فلان حرفو زد حتما از من خوشش نمیاد یا نمیخواد برم پیشش یا مثلا فک میکنم هر کسی میاد باهام حرف میزنه یه قصد بدی داره. این یه قسمتیش فک میکنم از آسیبایی هس که خوردم و یه قسمتیشم مادرمه که مدام حرف و رفتار بقیه رو به صورت بدی برای من تحلیل میکنه و من ناخود اگاه تحت تاثیر قرار میگیرم و گاهی جوری میشم که از هرچی ادمه متنفر میشم و انقدر عصبی میشم که حد نداره. راه حلی برای این مشکل من دارین؟ اصلا حل میشه ایا؟

پارانویا هستی آیا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه در اون حد نیستم ولی احساس میکنم خیلی اعتماد به نفسم پایینه گاهی خیلی به بقیه اعتماد میکنم گاهی اص ...

به قول نی نی سایتیا دوره های سوده هروی رو گوش کن

من ویس اعتماد بنفسش رو دارم وقت‌نکردم گوش بدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کجا گوش کنم پادکسته؟ 

نمیدونم فک‌کنم خریدنیه باز یه سرچ بکن

چون برادرم برام‌میفرسته تو تلگرام نپرسیدم ازش...