2777
2789
عنوان

بیمارستان خصوصی اردبیل؟

733 بازدید | 10 پست

سلام لطفا بگین کدوم بیمارستان خصوصی در اردبیل خوبه واس سزارین؟ اتاق وی آی پی و امکانات دیگه...

تعداد رای : 2
نظرسنجی
آرتا
0
0%
قائم
2
100%

من آرتا سز کردم خوب هم بود عزیزم ولی اگه هزینه اینا برات مهم نیس قائم عالیه 

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️

بنظرم دکتر خوب شرط مهم تری هست...

اینکه در موقع مناسب خارج کنه

خوب برش بده

برای زایمان بعدی عارضه کمتری ایجاد بشه... دکتر تو انتخاب کن.

اگه هر دو بیمارستان عمل می‌کنه میتونی یه سر بری ببینی هر دوشون رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی قایم گرونتره؟ آرتا خیلی معروفتره من البته اطلاع دقیقی ندارم

آره گرونتره البته با امکانات و رفاه عالیه دیگه 

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️
مثلا چه رفاهی؟؟؟

مثلا اتاق خصوصی ک فقط خودت هستی ..هرموقع خاستی میتونی ملاقاتی داشته باشی ..شوهرت میتونه پیشت باشه... رسیدگی پرستارا عالیه ..غذا هاشونم نظافتشون هم عالیه 

مثلا اتاق خصوصی ک فقط خودت هستی ..هرموقع خاستی میتونی ملاقاتی داشته باشی ..شوهرت میتونه پیشت باشه... ...

ممنون از پاسخت

شوهرم میتونه بیاد اتاق عمل؟؟ تشریفات دارن واس تزیین اتاق؟؟

ممنون از پاسخت شوهرم میتونه بیاد اتاق عمل؟؟ تشریفات دارن واس تزیین اتاق؟؟

نمیدونم اتاق عمل میتونه بیاد یا ن ولی میزارن تزیینش کنید البته با هزینه خودتون دیگه