2777
2789
عنوان

فاز برداشته این ادم ۱ شب😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 29 پست
والا اینها مال من خوابیده پیشم دیوار از این احساسش بیشتره...میگم یه لگد بزنم پرتش کنم پایین از تخت

😂😂😂 دقیقا تازه ماله ک قهرم کرده بود رفتم با لگد آوردمش تو رختخواب بخوابه

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 دقیقا تازه ماله ک قهرم کرده بود رفتم با لگد آوردمش تو رختخواب بخوابه

بیکاریا ولش میکردی بخواب تنها...اینم خوابیده بود توحال خودش اومد اتاق میگه منو چرابیدار نکردی...اه بدم میاد حالا بیدارشدی که چی

بیکاریا ولش میکردی بخواب تنها...اینم خوابیده بود توحال خودش اومد اتاق میگه منو چرابیدار نکردی...اه ب ...

😂😂😂خیلی خوبی لعنتی... ولی صدای آخ و اوخش دراومد دستش مونده بود زیر سرش درد گرفته بود نمیرفتم فرداش اخم میکرد ک بهم توجه نکردی

دیگه توجه میخواد خودش بد خوابیده دیکه

پررو تشریف داره. اینم بگم بخاطر کرونا گرفتن مامانش قهر کرد تا وقتی خوب بشه داستان ها داریم ما

خب به توچه مامانش کرونا گرفته؟؟مگه از توگرفته؟؟

ن بابا داستان داره. تو تاپیکم نوشتم . مامانه نفرینش کرد اینم از چشم من میبینه البته خودم اشتباه کردم کخواستم خانوادش آدم حسابش کنن بهشگفتم سرد شو باهاشون مامانه ام پر توقع

ن بابا داستان داره. تو تاپیکم نوشتم . مامانه نفرینش کرد اینم از چشم من میبینه البته خودم اشتباه کردم ...

ای بابا مادر نیست که نامادریه واکرنه کی دلش میاد بچه اشو نفرین کنه...به ناحق بوده دیگه ایناهاخودش کرونا کرفته

ای بابا مادر نیست که نامادریه واکرنه کی دلش میاد بچه اشو نفرین کنه...به ناحق بوده دیگه ایناهاخودش کر ...

چی بگم ب خدا مغزم از دستش نابوده. بخاطر اینکه شوهرم دو هفته ست بهش زنگ نزده ب شوهرم گفته حیفه اون شب بیداری ک واسه تو کشیدم. طرف ب بچش ک آبروشو برده ام اینو نمیگه ولی این عفریته فقط میخواسته بین منو شوهرم دعوا راه بندازه