2777
2789

شوهرم شاکیه چرا صبحونه آماده نمیکنی

اوایل ازدواج همیشه صبحونه میرفت خونه ی مامانش طبقه ی پایین

من شاکی بودم که وقتی خونه ای با من صبحونه بخور

الان میگه تو آماده نمیکنی

روزهایی که خونه س باهم میخوریم

ولی روزهایی که سرکار میره من باید ۶/۵ پاشم تا صبحونه بزارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوايل اره

بعد همش ميگفت كاش بيدارشى با هم بخوريم

الان ديگه نه فقط لقمه ميذارم واسش خردش ميخوره گاهى هم ديرش شده باشه ققط قهوه و شكلات ميخوره

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

اوایل چرا  ولی چند سال یه نه برو بابا بجه ان مگه؟ پرروها

خیلی پروعه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

به نظر من چون باعث ناراحتیش میشه این موضوع پاشو براش درست کن اونم بنده خدا زحمت میکشه بخاطر رفاه شما باهاش مدارا کن اگه مرد قدرشناسی هست

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

بله چون دخترم میره مهد براش تخم مرغ میپزم تا بخوره 

به پسرمم میدم شوهرمم میخوره و بعد همه میریم سر کار 

ولی وقتی نخوام خودم برم سرکار یا بچهها مهد نرن. خیر نمیدن چلاق که نیست بره بخوره 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

آخه اون هر ساعتی که میخواد میخوابه من تا دخترمون رو بخوابونم شاید دو ساعت بعد از اون برم تو رختخواب

ظهرام اصلا دخترمون نمیزاره بخوابم.این ظلم نیست؟

بلند شو صبحانش رو بده بعد بخواب... چیزی رو از دست نمیدی که

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟