2777
2789

بله با بردادر شوهرم نزدیک هشت سال 

الانم با کل خواهر برادرای شوهرم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانی ن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اصلا نمی تونم با کسی قهر باشم خیلی طول بکشه با همسرم ی روز خواهرشوهرم ی باز خودش قهر کرد یکی دو هفته تقریبا😂 خودم قهر نمیکنم کسی قهر کنه محلش نمیزارم. اینجوریم که اگه کسی قهر کنم اون سر صحبتو باز کنه اول بعدا دیگه یادم میره که قهربودیم کلا ادمی نیستم ی چیزو کشش بدم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
خب میدونی ما همیشه پیش قدم شدیم برای اشتی ولی اونا خیلی کینه ای هستن.البته مقصرنیستیم

من هیچ وقت از قهر زنو شوهر خوشم نمیاد . چون از قهره پدر مادرم خاطره خوبی ندارم . همیشه زنداداشم رو تحسین میکنم . حتی اگه برادرم مقصر باشه ، نمیزاره با هم قهر کنن . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

اره همین درسته ولی خیلی کینه ای هستش عموم

منم کینه ایم یادم میمونه ولی میگم دنیا دوروزه ارزش نداره فقط ی گوشه دلم نگهش میدارم ی  مدت توجه نکن خودش درست میشه😂

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊