2777
2789

دعا کن به عشقم برسم مرسییی

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭 خواستگار خوب دارم دعا کن انشالله پدرم راضی شه و قسمت هم باشه تو همین سال ۱۴۰۰ ازدواج کنیم و خوشبخت شیم تو رو خدا خواستگارم و خانوادش از ظاهرم خوششون بیاد وقتی انشاالله بیان ببینم و انشاالله خواهانم باشن واقعا😭😭🤲🤲🤲🤲

تو رو خدا دعا کن دیگه نامزدیی وعقدم بهم نخوره🙏🏻😔😭

برای مادر و خواهرم و اعظم (خودم) دعا کن همه  مشکلاتمون حل شه و خدا دلمونو شاد کنه 😭

قبلا نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم زدن گذاشتن و رفتن و کلی حرف و حدیث درست کردن برامون 😭

دعا کن پدرم دیگه کتکمون نزنه و بداخلاق و خسیس و شکاک و بد دل نباشه و تو خونه زندانیمون نکنه و پنهان کار و ظالم و فاسد نباشه و هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و مشورت کنه باهامون 😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردا ازمون دارم دعا كنين قبول بشم 

از همتون التماس دعا دارم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

منم دعا کن

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

حنا

لطفاااااا دعا کنین به سه تا ارزوم برسم❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

« اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء »

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255) لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (256) اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ (257)

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

مرسی عزیزم انشاالله خدادلتو شاد کنه

برام دعا کن گلم امروز بی بی چک گذاشتم یه هاله خط صورتی کمرنگ انداخت 

۴ روز دیگ مودمه دعا کن مثبته واقعی باشه

ممنونم ازت

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤
مرسی عزیزم انشاالله خدادلتو شاد کنه برام دعا کن گلم امروز بی بی چک گذاشتم یه هاله خط صورتی کمرنگ ان ...

انشاءلله بارداری عزیزم.انشاءلله خدا بهت نی نی های سالم و صالح عطا کنه