2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا کمکم کنید لطفاااا

44 بازدید | 9 پست

ببینید من درسم خیلی خوب بود ولی سر جلسه حالم‌بهم خورد و جلسه کنکور را ترک کردم و خب مسلما رتبم به اندازه تلاشم بدست نیومد و فقط آزاد پرستاری زدم و اوردم

شما جای من بودید یه سال دیگه مهلت می‌دادید یا همین امسال میرفتیم دیگه

موارد مشابه این دیدید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رزروش کردم فعلا هزینشو دادم اون هزینه ثابت را دادم اگه نخوام برم متغیر را نمیدم و رزرو میکنم

نمیدونم عزیزم فقط میدونم ک ادم یسال بشینه پشت کنکورارادش ضعیف میشه و معلوم نیست چ اتفاقاتی قراره بیفته بتونی بخونی نخونی حالا اگه رزروه خوبه

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم  
صددرصد سال بعد میرفتم امتحان میدادم سکسال تلاش با اینده ای بهتر خیلی بهتر از یکسال زودتر شروع کردن و ...

اره باورتون میشه دلم نمیاد کتاب های کنکورم جمع کنم از یازدهم واسش میخوندم ولی سر جلسه حالم بد شد حتی پارسال هم رتبم به پیراهای عللی میخورد

نمیدونم عزیزم فقط میدونم ک ادم یسال بشینه پشت کنکورارادش ضعیف میشه و معلوم نیست چ اتفاقاتی قراره بیف ...

اره ترمی رزرو میشه 

داشتم به این قانع میشدم ولی نمیتونم

گفتم تا بهمن رزرو‌کنم اگه خوب خوندم ادامه بدم و اگه نتونستم از بهمن وارو دانشکده بشم و بگم شاید نباید بشه