parniarf مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 659 عنوان بچه ها لطفا کمکم کنید لطفاااا 44 بازدید | 9 پست ببینید من درسم خیلی خوب بود ولی سر جلسه حالمبهم خورد و جلسه کنکور را ترک کردم و خب مسلما رتبم به اندازه تلاشم بدست نیومد و فقط آزاد پرستاری زدم و اوردمشما جای من بودید یه سال دیگه مهلت میدادید یا همین امسال میرفتیم دیگهموارد مشابه این دیدید؟! 1400/07/22 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پابریکا عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3189 چرا؟! چون کنکورریسکه شاید ساله دیگه همینم نیاری اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم
همنفس۶٩۶۴ عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 2904 صددرصد سال بعد میرفتم امتحان میدادم سکسال تلاش با اینده ای بهتر خیلی بهتر از یکسال زودتر شروع کردن و اینده ای معمولی
parniarf مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 659 چون کنکورریسکه شاید ساله دیگه همینم نیاری خب رزروش کردم فعلاهزینشو دادم اون هزینه ثابت را دادم اگه نخوام برم متغیر را نمیدم و رزرو میکنم
پابریکا عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3189 خب رزروش کردم فعلا هزینشو دادم اون هزینه ثابت را دادم اگه نخوام برم متغیر را نمیدم و رزرو میکنم نمیدونم عزیزم فقط میدونم ک ادم یسال بشینه پشت کنکورارادش ضعیف میشه و معلوم نیست چ اتفاقاتی قراره بیفته بتونی بخونی نخونی حالا اگه رزروه خوبه اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم
parniarf مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 659 صددرصد سال بعد میرفتم امتحان میدادم سکسال تلاش با اینده ای بهتر خیلی بهتر از یکسال زودتر شروع کردن و ... اره باورتون میشه دلم نمیاد کتاب های کنکورم جمع کنم از یازدهم واسش میخوندم ولی سر جلسه حالم بد شد حتی پارسال هم رتبم به پیراهای عللی میخورد
parniarf مدیر استارتر عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 659 نمیدونم عزیزم فقط میدونم ک ادم یسال بشینه پشت کنکورارادش ضعیف میشه و معلوم نیست چ اتفاقاتی قراره بیف ... اره ترمی رزرو میشه داشتم به این قانع میشدم ولی نمیتونمگفتم تا بهمن رزروکنم اگه خوب خوندم ادامه بدم و اگه نتونستم از بهمن وارو دانشکده بشم و بگم شاید نباید بشه