2777
2789

۳ چه پایه ای؟

اکثرا بله

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم پایه یعنی چی🤦‍♀️

۳ طبیعی ؟ ۳ دودی؟ ۳ زیتونی؟

کلا همه ۳ ها خیلی تیره هستن گلم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
۳ طبیعی ؟ ۳ دودی؟ ۳ زیتونی؟ کلا همه ۳ ها خیلی تیره هستن گلم

عزیزم من رنگ موی مشکی گارنیه رو میخوام بخرم

ولی چون آنلاین میخوام از ترکیه سفارش بدم بیارن اون فروشنده ها هم چیزی نمیدونن

یکیشون گفت این خوبه ولی بعضیا گفتن این قهوه ایه 

شما میتونید راهنماییم کنید که کدوم شماره گارنیه مشکیه؟

عزیزم من رنگ موی مشکی گارنیه رو میخوام بخرم ولی چون آنلاین میخوام از ترکیه سفارش بدم بیارن اون فروش ...

عزیزم گوشه سمت چپ نوشته ۳

فک کنم ۳ طبیعی باشه و مشکیه