2777
2789
اصلیش اینه ک زن چاق میخاد.یکی از ارزوهای بچگیشه ک زن چاق داشته باشه ولی خب من نمیتونم چاق بشم.یعنی ک ...

ای گه تو قیافه اش که تاره تازه بعد چندسال با بچه دنبال زن چاق میگرده !!!

فکر و زذمرش شده زن چاق بولهوس عقب مونده کورررررر

عزیزم حالا مار ندارما،،،،،چاقی که خیلی آسونه تا اونجایی که می‌تونستی بخور و به خودت میرسیدی

یه قرص های چاقی هم هستن بقران یه هفته ای آدم رو باد میکنن،من دوستم مارمولک بود بعد از یه هفته لپاش چنان باد کرد !!!

اگه مرتیکه فقط مشکلش این بود خب قرص چاقی میخریدی میخوردی تا باد کنی ،،،،ببیمی باز دردش چیه 

کاش سنتی ازدواج نمیکردین و اینجوری نمی شد

دقیقاااا من سنتی ازدواج کردم 

لعنت به ازدواج سنتی 

نمیگم ازدواج غیر سنتی هیچ مشکلی ندارن ولی دو هیچ از ازدواج سنتی جلوتر هستند و مسکلاتشون خیلی کمتره

من فقط سه سال تمام یا همسر خاله زنکم سر مهریه و جهیزیه و عدم شناخت از هم و این حرفا دعوا داشتیم !!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا من سنتی ازدواج کردم  لعنت به ازدواج سنتی  نمیگم ازدواج غیر سنتی هیچ مشکلی ند ...

سلام عزیز من حس میکنم مشکلاتمون بهم شبیهه

من تقریبا یکساله نامزد کردم با هم همش سر مهریه و عدم شناخت دعوامون میشه در حالیکه من اشنایی قبل ازدواج داشتم و سنتی نبود ازدواجمون ...

همسرتون چه خلقیاتی داره؟ تو عقدین؟ تاحالا اقدامی کردی؟ 

برا من که پدرشون احوالی هم ازشون نمیگیره وقتی از خونه بیرونمون کرد بدون لباس عوضی نمیگه بچه هام لباس ...

خیلی سخته.در عوض خیالت راحته ک دخترت برای خودته

پسرت چند سالشه ؟