2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم چه جوریه؟

139 بازدید | 10 پست

کیا تا حالا عکس رنگی رحم گرفتند؟

آیا درد داره؟ چجوریه؟ سخته؟

من دکترم گفته عکس رنگی رحم، بگیرم من خیلی میترسم ضمن اینکه واژینسموسم دارم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

اگر لوله هات چسبندگی داشته باشه یکم درد داره ولی اگر سالم باشی چیز خاصی حس نمیکنی دردشم طولانی نیست ...

وای انقد میترسم که نگو ونپرس

شما تاحالا انجام دادی؟

چیزی داخل رحم میکنن؟

اندازه اش چقدر؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انقد میترسم که نگو ونپرس شما تاحالا انجام دادی؟ چیزی داخل رحم میکنن؟ اندازه اش چقدر؟

اره انجام دادم اسپکلوم میزارن یه لوله ی باریک هم میزارن داخلش اصلا چیزی حس نمیکنی دردی نداره ایناش 

فقط اگر چسبندگی داشته باشی وقتی از طریق لوله مایع رو‌ وارد رحم میکنن یه درد در حد درد پریود زیر شکمت درد میگیره همین

اره انجام دادم اسپکلوم میزارن یه لوله ی باریک هم میزارن داخلش اصلا چیزی حس نمیکنی دردی نداره ایناش&n ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

اسپکلوم چقدر؟

سلام وقت بخیر 

من کارشناس رادیولوژی هستم، تو مرکز ما عکس رنگی رحم بدون درد با بی حسی انجام میشه 

اگه لوله ها مشکلی نداشته باشن، با توجه به آمادگی هایی که مرکز بهتون میده،. تزریق بی حسی و تبحر کارشناس عکس رنگی رحم بدون درد هست،. نگران نباشید اگر واژینیسموس شدید دارید بهتره با بیهوشی انجام بدین 

ولی با توجه به عوارض بیهوشی و بیمارهای زیادی ک داشتم و کار رو بدون بیهوشی انجام دادیم، پیشنهادم انتخاب یک مرکز خوب هست که بدون بیهوشی انجام بدین 

سلام وقت بخیر  من کارشناس رادیولوژی هستم، تو مرکز ما عکس رنگی رحم بدون درد با بی حسی انجام میش ...

سلام عزیزم شما کدوم مرکز وکدوم شهرهستید؟

استارتر عکس رنگی رحم نه تهاجمیه نه ضرری داره 

من تا انجام دادم باردار شدم

اگر هنوز انجام ندادی حتما برو

بگو با بیهوشی برات انجام‌بدن یه خواب ۵ دقیقه ای میری و هیچی متوجه نمیشی عالیه

🟡🟠🔴
استارتر عکس رنگی رحم نه تهاجمیه نه ضرری داره  من تا انجام دادم باردار شدم اگر هنوز انجام نداد ...

سلام عزیزم حدودا دوهفته پیش رفتم انجام دادم

بدون بی هوشی وبی حسی

خیلی مضطرب بودم حین انجامش و دردم بخاطر اضطراب وترسم بود وگرنه اونقدرهم درد نداشت

مرسی عشقم

انشاءالله منم به زودی مامان بشم برام دعا کن خیلی بهم سخت میگذره