2777
2789

[QUOTE=211683823]ممنون عزیزم آره کامل جا افتاده فک نکنم نیاز به آبجوش هم باشه الان سرد شده خیلی خوب شده ولی شما اون ف ...[/QUOTE

خواهش میکنم عزیزم.خداروشکر

نیازی نیست.. ما هم همینطوری درست میکنیم..فقط رب رو زیاد زدی...اینجا عکس غذا نزار..دوست دارن از هرچیزی ایراد بگیرن انگار خودشون چی میخورن...والا بین غریبه و آشنا فسنجون و قورمه ی من زبانزده...حالا هرکی دوست داره یه طوری میخوره...رب انار رو فقط باید یه کوچولو بیشتر میزدی تا تیره تر بشه(البته اگه خیلی ترش باشه دیگه باید مجبورا کم بزنی)...رب هم کمتر میزدی..من یکی از فامیلای همسرم توی آشپزخونه کار میکنه..یه بار دعوتی دادمشون خونمون فسنجون پختم براشون...هنوزم که هنوزه هرجا میشینه میگه خانم فلانی عجب دستپختی داره...

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
[QUOTE=211683823]ممنون عزیزم آره کامل جا افتاده فک نکنم نیاز به آبجوش هم باشه الان سرد شده خیلی خوب ...

چه عالی اتفاقا طعمش خیلی خوب شد جاریم گفت چه خوب جا افتاده معلومه از صافی هم رد کردی چون خیلی خوب شد ولی ایندفعه رب کمتر میزنم نصف قاشق،  رب انار آخه همه طبعشون جوری نیست ترش به مذاقشون خوش بیاد بخاطر همین فقط یک قاشق زدم آره کلا ملتی هستیم که از همه چی ایراد میگیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.