2777
2789
عنوان

زیرگردن نوزاد

108 بازدید | 24 پست

نوزاد۱۵روزم چنروزیه یطرف گردنش دانه های قرمززیادی زده تاپشت گردنش نمیدونم ازچیه میگن ازگرماس ولی چرایطرفش اینجوریه چیکار کنم میترسم ببرم دکتر

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰

پماد کالاندولا بزن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اب ولرم بشورش

تند تند عرق گردن شو خشک کن

پودر بچه بزن (تنفس نکنه)

یه دستمال لطف کوچولو بذار عرق شو بگیره

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

شاید یه وری که مونده عرق کرده، پمادی چیزی داره بزن: کالاندولا ان ان ماستلا

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
با ولرم بشورش تند تند عرق گردن شو خشک کن پودر بچه بزن (تنفس نکنه) یه دستمال لطف کوچولو بذار عرق ش ...

مرسی عزیزم نمیدونم چرافقط یطرفش اینجوری شده

شاید یه وری که مونده عرق کرده، پمادی چیزی داره بزن: کالاندولا ان ان ماستلا

نه ان ان خیلی قویه

پماد کلوبتازول چشمی بهتره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من پسرم چون تپله زیر گردنش همیشه عرق میکنه براش پودر میزنم دیگه عرق نمیکنه .. بشور خشک کن بعدش پود  بزن 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
خوبمیشه

پماد سوختگي اردن بزن قوطيش حتما ابي رنگ باشه عاليه اب رو اتيشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من پسرم چون تپله زیر گردنش همیشه عرق میکنه براش پودر میزنم دیگه عرق نمیکنه .. بشور خشک کن بعدش پود&n ...

اره فک میکنم خودمم بشورمش بهتره اخه شیرم میریزه زیرگردنش