یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عدد آن تی هم یکم بالا بود ۲ونیم بود بعد تو آزمایش غلبارگری سندروم دان نشون داده بودخیلی قصه خوردم خیلی استرس کشیدم آخرم ببین اشتباه کرده بودن میگن وقتی سن از ۳۰ به بالا باشه ازمایشگاه اینجوری ریسک میزنه که حتما آدم مجبور بشه سلفری بده یا این که امنیو سنتز
من دو روز قبل پیش پیرجانی امنیوسنترشدم منتظر جوابشم اخلاقش ماه بود کارشم خوب بود
نگران نباش انشالاه چیزی نیس آره من کل بارداری تحت درمان دکتر پیر جانی بودم سزارینم رو هم دکترپیر جانی خودشون انجام دادن حتما مال،تو هم مثل،من اشتباه شده واسه خودشون یه تجارت درست کردن به فکر استرس مادر نیستن
سلفری دادم برگردم عقب امینوسنتز میکنم که اونهمه استرس نکشم
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠