2777
2789
عنوان

دلم کباب شد

175 بازدید | 12 پست

دیروز رفتم سونو انومالی.تو صف انتظار ی خانوم حدود۳۵ساله کنارم نشست.باذوق بم میگفت بارداری و اینا و خودش بچه اول باردار بود.اول اون رفت داخل چون انومالی زمانبره.صدا دکتره میومد بهش گفت براساس مایع امنیوتیک شش هفته و دو روزی ولی ساک خالیه.خیلی خانومه سوالپیچش کرد ولی نگفت بارداری پوچه.. ینی ممکنه تو این سن بارداری بچه تشکیل نشه بعد تشکیل بشه؟اخه هفت هفته قلب ضربان داره...

بخدا دلم براش کباب شد.خیلی ذوق داشت..

تا هشت هفته جا داره ایشالا تشکیل میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم زود رفت سونو

مرکز مام زیر ۸ هفته اصلا سونو داپلر نمیکنن چون بع شدت تاکید دارن خطرناکه حتی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ضربان از کجا داشت وقتی جنین نبود تو ساک؟؟

ضربان جنین نرمال رو میگم.بچه های من هفت هفته ضربان داشتن.ینی ی بدنی بوده ک قلب باشه توش.برا این خانومه خالی بود.دکتره گفت برو ی هفته دیگه بیا.یگم ممکنه یهفته ای جنینی تشکیل شه؟

ضربان جنین نرمال رو میگم.بچه های من هفت هفته ضربان داشتن.ینی ی بدنی بوده ک قلب باشه توش.برا این خانو ...

نه فکر نکنم

ابجی من روز اول عید سقط کرداونم حدود۸ هفته بود

قبلش یکم خونریزی داشت

دکتر ۳بار فرستادش سونو ولی نگفت پوچه

دیگه شب عیدی خونریزیش زیاد شد رفت واسه کورتاژ

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
نه فکر نکنم ابجی من روز اول عید سقط کرداونم حدود۸ هفته بود قبلش یکم خونریزی داشت دکتر ۳بار فرستاد ...

بمیرم برام تجربه خواهرتم خیلی بد بوده.خدا بهم صبر بده عزیزم