2777
2789
عنوان

اتو مو مک استایلر

6159 بازدید | 25 پست

سلام عشقا. من اتو مو مک استایلر خریدم عکسش پست بعد میزارم ولی اون چراغ کوچیکایی ک تو این عکس روشنه واسه من روشن نمیشه. کسی از این اتو مو داره؟ اونا نباید روشن بشه. یعنی خرابه؟ پس چرا تو این عکسه روشنه

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوره کیفیتش؟ چون اکثرا اصل نیستن و عکس رو جلد ار از جنی اصله اینطوره

ولله من نمیدونم الان زدم دیجی کالا این عکسا اومدش. تازه تو دیجی کالا گارانتی داره. ولی من ک خریدم طرف گفت اینا ساخت چینه گارانتی نداره ولی عالیه منم برداشتم. حالا میگم پس چرا اون چراغ کوچیکای اون وسط واسه من چرا روشن نمیشه

خب دیگه شاید نورش ضعیفه 

نه اصلا روشن نمیشه. تو تاریکی هم زدم کلا خاموشه. گرماش عالیه ب یک دقیقه نمیکشه داغ میشه تنظیم دما تا ۴۸۰ داره. فقط اون چراغ کوچیکاش روشن نمیشه

ولله من نمیدونم الان زدم دیجی کالا این عکسا اومدش. تازه تو دیجی کالا گارانتی داره. ولی من ک خریدم طر ...

هان اره پس فروشنده گفته چینیه خب دیگه راست میگه چینیها چراغش روشن نمیشه دیجی کالا عکس اصلشو گذاسته تازه همونم جنس چینی میفروشه عکسش اصله فقط 

نگران نباش منم سشوار خریدم همینطوره عکس جعبش چراغا روشنه خودش روشن نمیشه من چون میدونم اصل نیست توقعی ازش ندارم اصلش چند میلیونه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
هان اره پس فروشنده گفته چینیه خب دیگه راست میگه چینیها چراغش روشن نمیشه دیجی کالا عکس اصلشو گذاسته ت ...

اهان. همش میگم شاید چراغای ماله من سوخته😂 طرفم بدون گارانتی داد ب شوهرم گفتم نگیریم گفت اینقد تعریف میکنه بگیر. ولی کلا چیز بدون گارانتی نمیخرم اولین بار بود

هان اره پس فروشنده گفته چینیه خب دیگه راست میگه چینیها چراغش روشن نمیشه دیجی کالا عکس اصلشو گذاسته ت ...

منم ۱تومن خریدم الان زده ۸۵۰ تو دیجی

نه اصلا روشن نمیشه. تو تاریکی هم زدم کلا خاموشه. گرماش عالیه ب یک دقیقه نمیکشه داغ میشه تنظیم دما تا ...

همین که کار میکنه خداروشکر کن خواهر من گرفت بعد از یک هفته از کار افتاد

.................................................  
سلام خواهرم ببخشید درمورد پیام مزاحم شدم  میشه شما بزارین تو پیجتون که کمکم کنن

من پیجم زیاد فالور ندارم از فامیلای خودم هستن. پیج شهرمون هم میره خونه طرف گزارش میگیره میبینه با دلیل و مدارک پزشکی درخاست کمک میکنه از مردم. همینجوری نمیشه. شما باید از پیج شهرتون بخاین