2777
2789
عنوان

بیاین نامه ای برام نوشته رو ببینید

236 بازدید | 27 پست

بچه ها این ادم برای چیزی که میخواد به شدت میجنگه سه سال من و دوست داشت و من جوابم منفی بود بعد از سه سال جواب مثبت دادم و اون سرد شد از اون فرشته ای که قبل از رابطه بهش تظاهر میکرد شد یه ادم معمولی 

درست یه ماه بعد ولی درکل خیلی خیلی هم زیاد درگیر دانشگاه و کارش بود ولی مگه قبل از رابطه نبود؟ بود

من دوماه اخر تابستون تهران بودم 

اومدم شهرمون گفتم میخوام کات کنم 

و ایشون دوباره شده همون فرشته حتی ماه اخر که من تهران بودم و اون سرد شده بود هم سعی کرد رفتارش رو تغییر بده 

ولی چه فایده من دیگه دوسش ندارم 

الانم برام نامه مینویسه

عکسامون رو میفرسته

بهم میگه من تورو بلد نبودم الان دارم یادت میگیرم 

کتاب روانشناسی گرفته داره میخونه و اینا 

و بهم گفته به عنوان یه طرف رابطه این حق رو دارم که بخوام رابطم رو حضوری کات کنم منم صبر کردم 

اگه هستید نامه رو بذارم 

اینقدر ادبیه که اصلا باورم نمیشه

هیچکدوم از حرفها و کاراش رو باورم نمیشه 

میدونم دوباره همه چی خوب شه برمیگرده به قبل

و جدای از اون واقعا هیچ احساس و علاقه ایدر من وجود نداره 

گذاشتی لایک کن 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت خودت رو با آدم اشتباه تلف نکن مثل من ۱۲ سال 

گفتم عوض میشه نشد الانم به زور مهاجرت میخام فرار کنم برم چون تا مادامی که اینجام این رابطه سمی هست ادما هیچوقت تغییر نمیکنن و این آقا مشکل خیلی جدی تو برقراری  رابطه داره 

بعد بچه ها یه بار توی همون تابستون من تصمیم به کات گرفتم ولی رفتیم باهم حضوری حرف زدیم و توی حضوری نمیتونم اینقدر قاطع باشم و بهس گفتم و اونم اینو میدونه و الان میگه حضوری تمو‌م کنیم 

الان اون پیاماشم میذارم

بعضی آدما اینطورن وقتی چیزی یا کسی بدست میارن دیگه تلاشی برای نگهداریش نمیکنن

متاسفانه منم کمی اینجوریم تو ذات هر کسی میتونه باشه ولی حالا که ترسیده بعید میدونم دوباره سرد بشه ،چشش ترسیده

ولی امکان داره بعد ازدواج بعد بچه دار شدن دوباره سرد بشه

بعد بچه ها یه بار توی همون تابستون من تصمیم به کات گرفتم ولی رفتیم باهم حضوری حرف زدیم و توی حضوری ن ...

عزیزم منم دلسوزی و همین کات نکردن و حرف زدن حضوری مشکل ساز شد برام . پست تلفن پر از مشکل و دعوا روبروی هم سوسک میشیم و .... تمومش کن تو که دوسش نداری . یا اگر واقعا فکر میکنی ارزش داره و میتونی دوباره دوسش داشته باشی بزار بیاد حرف بزنه.