2777
2789
عنوان

تعین جنسیت با نخ و سوزن ابوعلی سینا

6806 بازدید | 83 پست

بچه ها درسته به نظرتون برا مامانم گرفتم درست بود برا مادرجونمم درست بود برا زنداییم هم درست بود حتی برا یه داییم که خانومش نبود گرفتم دوتا بچه هاشو درست گفت برا خودم 4 تا بچه بود آرزوی منه دوتا دختر دوتا پسر دقیق سر آخرین بچه وایساد برایی ک مطمئنم بشین مثلا مامانم خیلی سقط داشت براش 15 تارو نشون داد انقد خندیدم بعد مادرجونم دوتا دخترش یکی تو نوزادی فوت میشه یکی ام سقط میکنه نشون داد بعد رو آخرین بچه سوزن وایساد واقعا تعجب کردم برا شما هم درسته 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

تقریبادرست بود بره من

اموزش زبان بصورت فوق حرفه ای باقیمت مناسب🌷بالاترین کیفیت🌷🌷🌷تدریس دروس ریاضی ،شیمی،فیزیک ،زیست،عربی بطور کامل و قیمت مناسب 🌷اطلاعات بیشتر درخواست بدین😍🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بود مجردی براش این تست و انجام بدن بعد درست باشع باورتون نمیشع بگم ولی واسه مامانم 12 تا بچه سقط شده شو نشون داد😖

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

میتونی برا منم بگیری؟

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

تقریبادرست بود بره من

ینی چی راستی برا شوهرم هم گرفتم مثله ماله خودم بود 😁

میتونی برا منم بگیری؟

ببین عزیزم سوزن نخ کن حدود 15 20 سانت بگیر رو مچ دست چپ بعد اول دایره ای میچره اگه رفت سمت آرنج و نوک انگشت پسره اگه چپ و راست شد دختره دایره هام فاصله بین بچه هاس

وجدانا بگو چجوریه و لایکم کن

1. یک سوزن خیاطی یا یک سوزن ته گرد را بردارید و نخ را به سر آن گره بزنید.
  2. نخ سوزن را همانند پاندول یک ساعت و در نزدیک نبض دست چپ قرار بدهید.
  3. تا زمانی که نخ سوزن کاملا ثابت شود صبر کنید.
  4. به نحوی حرکت نخ سوزن دقت کنید، اگر نخ سوزن به سمت چپ به راست و یا راست به چپ حرکت کرد، نوزاد شما پسر خواهد بود.
  5. اگر نخ سوزن حرکت عمودی داشت یعنی به سمت بالا و یا پایین حرکت کرد، نوزاد دختر است.